Vihkisormukset netistä

Vihkisormukset voi tilata nykyään myös netistäVihkisormus on useimmissa kulttuureissa avioliiton symboli. Sanotaan, että vihkisormusta käytetään vasemman käden nimettömässä, koska siitä on suora yhteys sydämeen. Sormus on siis sydämessä asuvan ikuisen rakkauden symboli. Vihkisormus on myös monille elämän arvokkain koruhankinta, ja siihen panostetaan suuriakin summia.

Tänä päivänä vihkisormukset löytää helposti koruja myyvistä nettikaupoista, joissa vihkisormusvalikoimat ovat todella laajoja. Netistä löydät kaikkia mahdollisia sormustyyppejä joita voit kuvitella käytettävän vihkisormuksina, perinteisistä yksinkertaisista kultasormuksista arvokkaisiin timanttisormuksiin ja kauniisti muotoilluista designsormuksista nykyään yhä enemmän käytössä oleviin hopea-, teräs- tai titaanisormuksiin. Vain mielikuvitus ja käytössä olevat varat rajoittavat vihkisormuksen valintaa verkkokaupoista.

Nettikauppoja on kymmeniä, ja niiden valikoimat ovat valtavat verrattuna perinteisiin kultasepänliikkeisiin. Voit tutkia netin korukauppojen valikoimia kaikessa rauhassa, vertailla laatua ja hintoja mukavasti kotisohvalla yhdessä tulevan puolison kanssa tai milloin sinulla vain sattuu olemaan vapaata aikaa. Netistä vihkisormuksia tilattaessa täytyy muistaa, että tilaus on tehtävä hyvissä ajoin ennen häitä, koska useimmat vihkisormukset valmistetaan tilaustyönä. Tällöin niiden toimitusaika voi olla jopa kuusi viikkoa. Elämän tärkeintä sormusta hankittaessa muutama viikko ei varmaankaan ole se ratkaisevin tekijä, kun sormusta toivotaan kannettavan koko loppuelämä.

Verkkokauppojen valikoimissa vihkisormuksia on tarjolla joka makuun kaikissa hintaluokissa. Useimmiten vihkisormusta ajatellessa tulee mieleen kultainen, mahdollisesti timantein koristeltu sormus naiselle ja hieman yksinkertaisempi versio miehelle. Kultasormuksissa on satoja erilaisia vaihtoehtoja valittavissa sileistä yksinkertaisista sormuksista leveisiin, tyylikkäästi muotoiltuihin design sormuksiin. Valittavissa on yhden tai useamman timantin sormuksia, erikokoisia timantteja ja muita jalokiviä, filigraanisormuksia tai muita erikoisempia vaihtoehtoja. Valkokulta on viime vuosina lisännyt huomattavasti suosiotaan vihkisormusmateriaalina. Perinteisen kelta- ja valkokullan lisäksi tänä päivänä vihkisormuksissa käytetään yhä enemmän myös hopeaa, terästä ja titaania, usein yhdistettynä jalokiviin tai useamman eri metallin yhdistelminä. Ihmisten maun muuttuessa modernimpaan suuntaan myös vihkisormuksilta odotetaan uutta ilmettä sekä sopimista henkilön omaan tyyliin ja persoonaan. Jos hänen kaikki muut korunsa ovat esimerkiksi hopeaa, ei keltakultainen vihkisormus sovi kokonaisuuteen millään tapaa.

Suomessa monet valitsevat vihkisormukseksensa Kalevala Korun mallistosta kunnioittaakseen suomalaisia perinteitä. Myös kotimaisessa Lumoava-sarjassa on paljon perinteisestä poikkeavan näköisiä tyylikkäitä vihkisormuksia, jos olet hakemassa hieman erilaista ilmettä sormukseen. Myös suomalainen Jasmi.net korukauppa netissä tarjoaa asiakkailleen valtavaa valikoimaa laadukkaita ruotsalaisia vihkisormuksia.

Nettikauppa on mullistanut myös vihkisormusmarkkinat. Nyt ei pienenkään paikkakunnan asukkaiden tarvitse enää tyytyä paikallisen kultasepän usein suppeaan valikoimaan, vaan tarjolla ovat kaikkien netissä toimivien korukauppojen valtavat valikoimat. Tänä päivänä hankit helposti samat modernit vihkisormukset ja muut korut asuitpa sitten Lontoossa, Helsingissä tai Posiolla.

Netistä ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Valittuasi haluamasi tuotteet lisäät ne vain nettikaupan ostoskoriin, valitset haluamasi maksutavan ja saat tuotteet suoraan kotiin tai lähimpään postiin kaupan ilmoittaman toimitusajan puitteissa. Vihkisormuksien nettiostamisessa on oltava hieman normaalia tarkempana, koska erikoistilattuja ja kaiverrettuja tuotteita ei koske kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus muutoin kuin selvissä virhetapauksissa kaupan puolelta. Mittaa siis sormusten koko huolellisesti ja ole tarkkana kaiverrettavan tekstin kirjoittamisessa. Sormuksiin kaiverretaan juuri se teksti, isoine ja pienine kirjaimineen, kuten sinä olet sen ilmoittanut. Joistakin nettikaupoista saat ennen lopullista ostopäätöstä vihkisormusten näytepakkauksen kotiin tutustumista varten, maksua vastaan luonnollisesti. Käytännössä maksat valitsemasi sormukset ja saat näytepakkauksen kotiisi. Tutustuttuasi sormuksiin mittaat sormusten oikean koon ja palautat lopullisen tilauksen sekä näytepakkauksen liikkeelle. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen sormuksiin, näytepakkauksen palautettuasi sinulle palautetaan sormusten hinta.

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun