Rannekorut netistä

Rannekoruilla on pitkä historia takanaan. Niitä on käytetty niin muinaisessa Egyptissä kuin Rooman valtakunnan aikanakin. Rannekoruilla on uskottu olevan myös voima suojella kantajaansa pahaa vastaan.

Viime vuosina rannekoruista on tullut todella suosittuja. Nahkaiset, teräs-, hopea- ja erilaiset tekstiilirannekorut ovat nuorten suosiossa. Kultaiset ja hopeiset ranneketjut ja muut rannekorut pysyvät jatkuvasti suosikkikorujen listalla. Omaperäiset ja näyttävät rannekorut sopivat juhlapukeutumiseen tai korostamaan käyttäjänsä persoonallisuutta. Muutaman viime vuoden aikana ovat tulleet erittäin suosituiksi erilaiset paloista tai heloista koottavat rannekorut, joista kukin voi muokata omannäköisensä valitsemalla niihin juuri niitä osia kuin itse haluaa. Näitä ovat esimerkiksi italialaista tyyliä edustava Nomination, Pandora, Kalevala Korun My Saaga tai DarLinks.

Rannekoruja myydään netissäkin monen eri hintaisia ja -laatuisia, seuraavissa netin korukaupoissa:

Viime aikoina nahkasta on tullut todella suosittu rannekorujen materiaali. Erilaiset niittirannekkeet, vöiden tyyppiset ranteen ympärille kiedottavat hihnat ja punotut nahkaiset rannekorut löytyvät monien valmistajien valikoimista. Nahka on miellyttävä materiaali käyttää, ja rannekoruja löytyy monen värisiä ja tyyppisiä. Myös puu-, muovi- tai lasihelmistä valmistettuja rannekoruja näkyy paljon ja tietenkin erilaisista metalleista valmistettuja ketjuja ja muita rannekoruja. Ranteessa voi käyttää koruna lähes mitä tahansa ja lähes mistä materiaalista tahansa valmistettuna. Erilaisten rannekorujen kirjo on loputon.

Netin lukemattomat korukaupat tarjoavat valtavan valikoiman mistä valita mieleisensä rannekorut. Voit valita kultaa, hopeaa, pronssia tai terästä, nahkaa, muovia tai muita metalleja, helmiä, kiviä ja lähes kaikkia mahdollisia värejä. Tutustumalla eri verkkokauppojen tarjontaan jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa iästä tai sukupuolesta riippumatta. Nettikaupoissa valikoimat ovat yleensä huomattavasti tavallisia kauppoja suuremmat, hinnat ovat edullisia ja kaupat ovat aina auki. Asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa, nettikauppa on aina palveluksessasi. Riittää, kun käytössäsi on nettilinja ja luottokortti tai verkkopankkitunnukset, niin ostosten teko on todella helppoa ja nopeaa. Maksaminen on turvallista suojatussa yhteydessä, joten kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi tietoihisi. Tilattuasi ja maksettuasi korut, ne saapuvat yleensä muutamassa päivässä suoraan kotiin tai lähimpään postin toimipisteeseen. Nettikaupoista ostaessasi kuluttajansuojalaki takaa sinulle aina vähintään 14 päivän palautusoikeuden käyttämättömille tuotteille. Monet verkkokaupat antavat jopa 30 päivän harkinta-ajan ostoksille. Useimmat kaupat toimittavat korut ilman toimituskuluja, ainakin tietyn summan ylittävien ostosten osalta. Tarkat tiedot tilaus-, toimitus- ja maksuehdoista löytyvät kunkin verkkokaupan omilta sivuilta.

Naisille on tarjolla perinteisten kultaisten ja hopeisten ranneketjujen ja -renkaiden lisäksi moderneja, laadukkaita pronssista tai teräksestä valmistettuja rannekoruja. Kalevala Korun rannekorut ovat kaikkien tuntemia, ja rannekoruja löytyy myös useimpien tunnettujen kansainvälisten merkkien valikoimasta. Italialainen Nomination on muutaman viime vuoden aikana lyönyt itsensä läpi koko maailmassa, ja vähän lähempää löytyvät esimerkiksi SNÖ of Sweden- ja kotimaisen Luomoava-sarjan rannekorut. Laadukkaiden korujen ystäville verkkokaupoista löytyy laajat valikoimat ihastuttavia rannekoruja.

Myös monet miehet käyttävät mielellään rannekoruja. Miesten valikoima on yleensä jyhkeämpi, materiaalina käytetään usein hopeaa, terästä ja nahkaa. Perinteinen laattaranneketju pitää sitkeästi pintansa modernien rannekorujen joukossa. Nuoremmat mieshenkilöt pitävät yleensä punotuista rannekoruista ja ohuista helminauhoista ranteeseen nahkaisten niitti- ja muiden rannekkeiden lisäksi. Esimerkiksi Kalevala Korulla ja Nominationilla on myös omat miesten rannekorumallinsa tarjolla.

Naisille monet tuotesarjat tarjoavat korusettejä, joissa on usein kaulakoru, korvakorut ja yhteensopiva rannekoru. Näillä seteillä luot helposti hillityn ja tyylikkään vaikutelman, korujen tyypistä riippuen arkeen tai juhlaan. Nettikaupoista löydät kaikki suosikkirannekorusi helposti ja edullisesti.

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun