Korut laskulla tai osamaksulla

Ihanat korut ovat kaikkien naisten ja tyttöjen unelmia, ja nykyisin myös yhä useammat miehet käyttävät koruja päivittäin. Nettiaika on tehnyt korujen ostamisesta todella helppoa missä päin Suomea tahansa. Monet kymmenet netissä toimivat verkkokaupat tarjoavat valtavan suuria koruvalikoimia edullisella hinnalla kaikille, joilla on netti käytössään. Upeat valikoimat houkuttelevat ostamaan uusia koruja, mutta joku saattaa miettiä uskaltaako koruja ostaa netistä. Netistä ostaminen on täysin turvallista: verkkopankki- tai luottokorttimaksut hoidetaan suojatussa yhteydessä, joten ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta päästä käsiksi tietoihisi. Useimmissa nettikaupoissa voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla: tässä tapauksessa voit tutustua ostamiisi tuotteisiin ennen niiden maksamista.

Koruja laskulla ja osamaksullaOstaessasi korut laskulla tai osamaksulla saat myös vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa, ja tietyissä tapauksissa maksuaika voi olla jopa 60 päivää riippuen rahoituspalvelun tarjoajasta. Ostettaessa koruja laskulla tulee asiakkaan olla vähintään 18-vuotias, ja joissain tapauksissa 20 vuotta täyttänyt, Suomessa asuva tai Suomen kansalainen, ja hänen luottotietojensa täytyy olla kunnossa. Halutessasi ostaa koruja laskulla, verkkokauppa tarkistaa luottotietosi antamasi henkilötunnuksen perusteella, luottopäätöksen saat välittömästi verkkokaupan kassalla. Myönteisen päätöksen jälkeen tilauksesi hyväksytään ja saat laskun joko paketin mukana, tai erikseen sähköpostiisi. Voit tutustua tuotteisiin rauhassa ennen laskun maksamista, eräpäivänä maksat korut laskulla ja asia on kunnossa.

Maksamalla korut laskulla, saat aina vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa, ja sinulla on myös se etu, että näet ostamasi tuotteet ennen niiden maksamista. Verkkokauppa lisää tilauksen hintaan laskutuslisän, joka kaupasta riippuen vaihtelee noin parista eurosta viiteen euroon.

Jos sinulla ei esimerkiksi ole luottokorttia käytössäsi, voi korujen maksaminen laskulla tai osamaksua käyttäen olla toimiva tapa. Jotkut ihmiset haluavat myös nähdä ostamansa tuotteet ennen niiden maksamista, ja näin myös tässä tapauksessa voi maksaa korut laskulla verkkopankin tai luottokorttimaksun sijaan. Nettikaupoissa myös verkkopankki- tai luottokorttimaksaminen on turvallista, koska sinulla on joka tapauksessa kuluttajansuojalain mukainen vähintään 14 päivän palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen maksutta ja maksamasi hinta palautetaan tilillesi tai käyttämällesi luottokortille. On tosin muistettava huomioida, että palautusoikeus koskee vain uusia, käyttämättömiä tuotteita, jotka ovat alkuperäispakkauksissaan ja edelleen myyntikelpoisia. Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja tai erikoistilauksesta valmistettuja koruja. Näistä poikkeuksista verkkokaupat kertovat tarkemmin omilla nettisivuillaan.

Nettikaupat ovat mullistaneet korumyyntiä muutaman viime vuoden aikana. Nyt kaikilla on mahdollisuus hankkia koruja verkkokauppojen valtavista valikoimista milloin tahansa ja asuinpaikasta riippumatta. Tämä on entiseen verrattuna mahtava etu etenkin pienempien paikkakuntien asukkaille, joissa korutarjonta on saattanut olla hyvin rajallista. Nyt riittää, kun sinulla on nettiyhteys käytössäsi, ja hetki vapaata aikaa koruja myyvien verkkokauppojen valikoimien tutkimiseen. Voit ostaa juuri sellaisia koruja kuin haluat ja valita eri maksutavoista itsellesi parhaiten sopivan. Laskulla maksaminen on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos haluat korun nopeasti käyttöösi, mutta tilipäivään on vielä viikko aikaa. Tässä tapauksessa voit maksaa korut laskulla, joka antaa sinulle 14 päivää korotonta maksuaikaa, eli eräpäivä on vasta tilipäiväsi jälkeen. Verkkokaupasta riippuen käytössä on muutamia eri rahoituksentarjoajia. Ehkä yleisin Suomessa käytössä oleva on Klarna -lasku, joka antaa sinulle 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä on tavallisesti 3,95 € mutta joillain liikkeillä 4,95 €. Joissain verkkokaupoissa on käytössä Collector -lasku, jonka eräpäivä on aina ostoksia seuraavan kuukauden lopussa. Näin saat lähes 60 päivää korotonta maksuaikaa. Kaikissa verkkokaupoissa tarkistetaan luottotiedot ennen laskun hyväksymistä maksuvaihtoehdoksi.

Korujen osto laskulla tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun