Kultakorut netistä

Kultakorut netistä suoraan kotiin

 

Jos mietit minkälaisista koruista suurin osa ihmisistä pitää, niin vastaus on varmaan useimmiten kultaisista. Kulta on varmasti suosituin ja eniten käytetty korumateriaali kautta maailman, ja hyvin harvassa taitavat olla ne, jotka sanovat ei kauniille kultakorulle.

Nykyään verkkokauppojen aikana saa kultakoruja netistä hyvinkin edullisesti kymmenien eri korukauppojen valikoimista. Netistä ostaminen on tätä päivää: käytettävissäsi ovat kaikkien liikkeiden valtavan laajat valikoimat entisen, kylän ainoan kultasepänliikkeen rajallisen valikoiman sijaan. Voisiko olla mukavampaa tapaa viettää vapaahetkeä kuin tutkimalla netissä kultakoruja myyvien kauppojen tarjontaa? Olipa kyseessä sitten lahjan valinta, sopivan korun etsiminen itselle tai vaikkapa kihla- tai vihkisormusten ostotilanne, löydät kaikenlaisia kultakoruja netistä usein hyvinkin edullisesti verrattuna perinteisten kultasepänliikkeiden tarjontaan.

Kultakoruja netissä myyviä verkkokauppoja ovat esimerkiksi:

Lukemattomien eri nettikauppojen tarjonnasta voit tutkia tuotteita ja vertailla hintoja juuri silloin kun sinulle sopii, olipa se hetki sitten yöllä, viikonloppuna tai aikaisin aamulla. Netissä kultakoruja myyvät kaupat ovat aina auki, seitsemänä päivänä viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa. Kultakorujen netistä ostaminen on todella helppoa, vaivatonta ja turvallista. Löydettyäsi haluamasi korun tai korut, maksat ostoksesi verkkokaupan kassalla turvallisesti suojatussa yhteydessä, ja muutaman päivän kuluttua tuotteet saapuvat useimmissa tapauksissa suoraan kotiin. Perinteisistä liikkeistä poiketen ostaessasi kultakoruja netistä sinulla on aina vähintään kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tuotteille, jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen ostokseesi tai se ei olisi jostain syystä sopiva. Huomioi kuitenkin, että palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessa olevia myyntikelpoisia tuotteita. Kaiverretut tai erikoistilauksesta valmistetut tuotteet tuovat poikkeuksen tähän sääntöön, koska ne on personoitu sinulle henkilökohtaisesti eivätkä siten myytävissä edelleen.

Kultakorujen netistä ostaminen on siis turvallista, ja hinnat ovat yleensä normaaliliikkeitä alempia verkkokauppojen matalan kustannusrakenteen vuoksi. Luotettavat verkkokaupat lähettävät sinulle aitoustodistuksen korun mukana, etenkin arvokkaampien ja timanttikorujen kyseessä ollessa. Kultakorujen aitous ja kultapitoisuus on myös helposti tarkistettavissa niiden sisältämistä leimoista. Kaiken kaikkiaan kultakorujen netistä ostaminen kannattaa monellakin tavalla.

Varsinkin syrjäseuduilla tai pienillä paikkakunnilla asuville verkkokaupat ovat tuoneet aivan uudenlaiset mahdollisuudet ostosten tekoon. Vaikka paikkakunnalla ei olisi ensimmäistäkään kultasepänliikettä, voit silti hankkia juuri sellaisia kultakoruja netistä kuin itse haluat. Verkkokauppojen valikoimat ylittävät suurempienkin kaupunkien tarjonnan, joten enää ei tarvitse tyytyä siihen mitä on saatavilla, vaan voit valita täsmälleen sellaisia koruja kuin itse haluat. Uskomattomat valikoimat ihania kaulakoruja, sormuksia, korvakoruja ja rannerenkaita ovat tarjolla kaikille. Löydät kaikki toivomasi kultakorut, pienenpienistä suloisista kastesormuksista tuhansien eurojen timanttikoruihin ja nilkkaketjuista Kalevala Korun kultaisiin tuotteisiin, netin verkkokaupoista.

Useimmat verkkokaupat toimittavat tilaukset ilman toimituskuluja, ainakin tietyn summan ylittävien ostosten ollessa kyseessä. Yleisin toimitustapa tuotteille on posti, jonka kautta verkkokaupat lähettävät tuotteet joko tavallisena kirjeenä, postipakettina tai kirjattuna kirjeenä, etenkin jos kyseessä on kalliimpi tuote. Toimitukset tapahtuvat nopeasti, normaalisti noin viikon kuluttua tilauksesta. Ainoastaan erikseen tilattavat sormukset tai muut tuotteet sekä kaiverrustyö lisäävät toimitusaikaa. Verkkokaupat ilmoittavat sivuillaan arvioidun toimitusajan tuotteilleen.

Kannattaa ehdottomasti tarkistaa nettikauppojen valikoimat kultakorujen ostotilanteessa, tarvitsitpa sitten koruja itsellesi, lahjaksi annettavaksi, kastekorua vastasyntyneelle tai lyyraa ylioppilaalle. Elämän suurina hetkinä kuten kihlajaisten tai häiden edellä saattavat ne unelmien sormukset löytyä pariskunnalle verkkokauppojen valikoimia tutkimalla. Ja mikä parasta, hinta saattaa olla huomattavasti edullisempi kuin vastaava tuote perinteisestä kultasepänliikkeestä ostettuna. Erotuksen voi varmasti käyttää vaikkapa häämatkaan.

Kultakorut netistä

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun