Korvakorut netistä

Netistä löytyy valtavat valikoimat erilaisia korviksiaKorvakorut kuuluvat varmasti kaikkein suosituimpiin koruihin, ja niitä on käytetty jo vuosituhansien ajan. Korvissa roikkuvat korut kuuluvat tärkeänä osana moniin kulttuureihin. Meillä korvakoruja suurin osa korvakoruista on korvan läpi meneviä, eli niiden käyttäminen vaatii korvan lävistämistä.

Korvakoru onkin ensimmäinen ja yleisin lävistyskorun muoto; nykyisinhän lävistyksiä näkee monilla ihmisillä jo lähes kaikkialla kehossa. Perinteinen korvakorun paikka on korvannipukassa, mutta nykyisin lävistyksiä tehdään myös korvalehden muihin osiin. Yleisemmin korvakoruja käyttävät naiset, mutta yhä useammalla miehelläkin on nykyisin korvakoru joko toisessa tai molemmissa korvissa. Monissa kulttuureissa ja myös lisääntyvässä määrin Suomessa tyttövauvoille tehdään lävistykset korviin jo hyvinkin pieninä. Erilaisten korvarenkaiden sekä koukku ja tappikiinnitteisten korvan läpi menevien korvakorujen lisäksi saatavilla on myös klipsillä tai magneetilla kiinnittyviä korvakoruja, joiden käyttäminen ei vaadi korvan lävistämistä.

Eri hintaisia ja erilaatuisia korvakoruja löytyy esimerkiksi verkkokaupoista:

Jos etsit persoonallisia korvakoruja, netissä toimivat koruja myyvät verkkokaupat ovat varsinainen aarreaitta. Lukuisien nettikauppojen tuhansien erilaisten korvakorujen valikoimista löydät varmasti mieleisesi korvakorut, tai vaikkapa useammankin parin saman tien. Korvakorujen materiaali voi olla lähes mitä tahansa: perinteisten kullan ja hopean lisäksi käytetään paljon pronssia, terästä, muovia, puuta, nahkaa ja muita materiaaleja. Kannattaa toki tarkistaa, ettei etenkään korvan läpi menevä osa sisällä nikkeliä, jos sinulla on taipumusta nikkeliallergiaan. Etenkin edullisia, nuorten suosimia korvakoruja on netissä tarjolla tuhansia erilaisia, lukemattomien eri verkkokauppojen valikoimissa. Niistä on helppo etsiä itselleen mieluisia korvakoruja. Riittää, kun sinulla on netti käytössäsi ja hetki vapaata aikaa, niin voit suorittaa onnistuneita korvakoruostoksia edulliseen hintaan. Useimmat nettikaupat toimittavat korut ilman toimituskuluja, ainakin tietyn summan ylittävien ostosten osalta, tarkat tiedot ja toimitusehdot löydät kunkin nettikaupan omilta sivuilta.

Verkkokaupoista voit ostaa myös perinteisiä kultaisia ja hopeisia korvakoruja, timanttikorvakoruja sekä tunnettujen korusarjojen, kuten Kalevala Korun ja muiden merkkien tuotteita. Vertailemalla eri nettikauppoja ja etenkin vertaamalla hintoja perinteisiin kultasepänliikkeisiin voit tehdä uskomattoman hyviä löytöjä arvokoruista. Luotettavat verkkokaupat lähettävät sinulle aina aitoustodistuksen myymistään timantti- ja kultakoruista. Korvakorut poikkeavat normaalista kuluttajansuojalain mukaisesta palautusoikeudesta nettiostoksissa, koska hygieniasyistä niitä ei yleensä voi palauttaa. Verkkokauppojen nettisivuilla ilmoitetaan tarkasti kyseisen liikkeen käytäntö palautustapauksissa.

Korvakorut ovat helppo tapa korostaa persoonallisuutta tai täydentää asukokonaisuutta. Niillä voit halutessasi viestiä erilaisia asioita, tai käyttää vain perinteisiä, yksinkertaisia korvakoruja valintasi mukaan. Erilaisia korvakorutyyppejä on useita. Kultaiset renkaat tulevat varmaan ensimmäisinä mieleen. Rengasmallien lisäksi voit valita avonaisella tai suljettavalla koukulla varustetut korvakorut, nappikorvakorut, jotka kiinnitetään korvan taakse tulevalla kiinnitysosalla, tai useampaan reikään kiinnitettävät korut. Tarjolla on myös klipsillä tai magneetilla korvaan kiinnitettäviä koruja, joiden käyttämiseksi korvia ei tarvitse rei’ittää.

Nykyään myös entistä useammat miehet käyttävät korvakoruja, ja heille on olemassa myös omia miesten korvakorumallistoja. Miesten korvakorut on usein valmistettu hopeasta tai teräksestä, mutta moni mies pitää myös kultaisista korvakoruista. Nuoremmilla miehillä ja pojilla saattaa olla korvassa useitakin lävistyksiä. Nettikaupat tarjoavat hyvät valikoimat korvakoruja myös miehille ja pojille perinteisten naistenmallien lisäksi. Materiaaleissa ja hintaluokissa riittää valinnanvaraa joka lähtöön. Selaa nettikauppojen korvakoruvalikoimia ja tilaa itsellesi juuri ne sinulle sopivimmat korvakorut, olipa toiveenasi sitten kultaa, timantteja, hopeaa, terästä tai muita trendikkäitä materiaaleja sisältävät korut. Netistä löydät ne helposti edulliseen hintaan ja voit tilata korut suoraan kotiin asuinpaikastasi riippumatta.

Korvakorut netistäEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun