Korut miehille netistä

Michael Monroe miesten korut KalevalalleAjatteletko, että vain naiset pitävät koruista ja käyttävät niitä? Että miehille riittää vihkisormus ja rannekello? Ehkä se olikin näin vielä muutama vuosikymmen sitten, mutta ei enää nykyään.

Monet miehet pitävät koruista siinä missä naisetkin ja ovat hyvin tarkkoja siitä, millaisia koruja käyttävät. Nuorilla pojilla on usein korvakoruja, ja vähintäänkin riipus roikkuu melkein jokaisen pojan kaulalla. Sormukset, rannekorut ja myös lävistyskorut kuuluvat monien miesten ja poikien varustukseen tänä päivänä. Netin korukaupoissa korut miehille kuuluvat valikoimaan itsestään selvänä osana. Korut miehille ovat toki yleensä järeämpiä kuin naisten vastaavat, ja materiaaleina käytetään usein terästä, nahkaa tai hopeaa. Toki kultaisia korvakoruja, sormuksia tai rannekoruja valmistetaan myös miehille. Pääasiassa vain miesten käyttämiä koruja ovat erilaiset solmioneulat ja kalvosinnapit, joita naisilta harvemmin löytyy.

Netistä löydät koruja miehille lähes kaikista koruja myyvistä verkkokaupoista:

Rannekoruista pitävät monet miehet, ja perinteisen laattaranneketjun lisäksi nykyään on saatavilla laajat valikoimat myös muun tyyppisiä rannekoruja miehille. Miehille on tarjolla kapeita, leveitä, tai punottuja nahkaisia rannekoruja, niittirannekkeita ja ketjuja eri materiaaleista ja eri vahvuuksina valmistettuina sekä metallisia rannekoruja. Jotkut sanovat, että miehet ovat käyttäneet koruja pitempään kuin housuja. Usein korut miehille ovat hyvin tarkasti harkittuja ja valittuja kyseisen henkilön persoonaa korostamaan.

Riipuksissa kaiverretut nimilaatat ovat suosittuja koruja miehille. Myös erilaiset kaulaketjut, riipuksella tai ilman, sopivat useimpien miesten makuun. Nahkahihnoissa roikkuvat riipukset ovat hyvin yleisiä koruja miehille, ja nuoremmat pojat pitävät usein myös puuhelmistä tai tekstiilimateriaaleista valmistetuista kaulakoruista. Perinteiset ristit pitävät myös pintansa korumarkkinoilla vuodesta toiseen myös miesten koruina.

Kotimaisissa korusarjoissa, kuten Kalevala Koruissa tai Lumoava-koruissa on omat miesten mallistonsa. Niistä löytyy riipuksia, sormuksia, rannekoruja, solmionpidikkeitä ja kalvosinnappeja tyylistään tarkalle miehelle. Myös suositussa Nomination-sarjassa on valikoima miesten omia, tyylikkäitä rannekoruja.

Korvakoruja käyttäville miehille on tarjolla jopa miesten omia korvakorumallistoja kaulakorujen, sormusten ja rannekorujen lisäksi. Suomessa moni mies pitää Suomen Leijonalla koristetuista tuotteista. Ammattisormukset tai miesten kantasormukset ovat myös suosittuja sekä erilaiset hopea-, teräs- tai titaanisormukset. Nahka on suosittu materiaali nykyään sekä naisten että miesten koruissa, etenkin rannekoruina. Se on miellyttävän tuntuinen ja lämmin materiaali, mutta kuitenkin kestävä ja nahkasta saa valmistettua hyvin erilaisia tuotteita.

Verkkokaupoista on kätevä etsiä koruja miehille. Tarjolla on koko mahtava nettikauppojen valikoima: riittää kun selailet kauppojen tarjontaa jonain sopivana hetkenä ja löydät helposti toiveidesi mukaiset, tai miehen toiveiden mukaiset korut siinä tapauksessa, että olet etsimässä miehelle korulahjaa. Nettikaupat ovat palveluksessasi yötä päivää asuinpaikastasi riippumatta, joten et ole sidottu tavallisten kauppojen aukioloaikoihin sekä usein varsinkin miesten korujen osalta varsin rajalliseen tarjontaan. Netistä löydät helposti ja nopeasti paljon eri vaihtoehtoja miesten koruista, ja voit valita juuri sellaisia koruja kuin haluat. Verkko-ostaminen on helppoa ja kätevää: korut valittuasi maksat ne verkkokaupan kassalla turvallisesti suojatussa yhteydessä ja muutaman päivän kuluttua saat ostamasi tuotteet postissa suoraan kotiin. Nettiostamisen hyvä puoli on myös se, että edullisten hintojen ja laajan valikoiman lisäksi sinulla on aina lainmukainen 14 päivän palautusoikeus jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen ostoksiisi. (On kuitenkin muistettava, että tämä ei koske sellaisia koruja joihin asiakas on tilannut kaiverruksen, kuten vaikkapa oman nimensä.)

Kuva: Kalevala KoruEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun