Korut laskulla tai osamaksulla

Kihlasormuksetkin voi osaa netistä osamaksullaKorujen ostaminen netistä on tätä päivää. Netissä toimii lukemattomia koruja myyviä verkkokauppoja, joilla on tarjolla laajat valikoimat erilaisia koruja edullisista nuorison suosimista hopea-, teräs- tai nahkakoruista arvokkaisiin timantti- ja kultakoruihin.

Yleisin maksutapa netissä tehtävissä koruostoksissa on verkkopankki tai luottokortti, mutta koruja on mahdollista ostaa myös laskulla tai osamaksulla. Etenkin suuremmissa hankinnoissa kuten kihla- ja vihkisormuksia ostettaessa tai hankittaessa arvokkaampaa korua lahjaksi, osamaksuvaihtoehto saattaa olla tarpeellinen. Laskulla maksettaessa tutustut koruihin ennen maksamista ja saat yleensä 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Koruja laskulla tai osamaksulla ostettaessa verkkokauppa tekee asiakkaan luottotietojen tarkistuksen ennen maksutavan hyväksymistä. Tämä tapahtuu automaattisesti asiakkaan ollessa verkkokaupan kassalla valitsemassa maksutapaa, ja päätös korujen laskulla tai osamaksulla tapahtuvan maksamisen hyväksymisestä saapuu välittömästi. Hyväksyvän päätöksen saavuttua ostotapahtuma viedään loppuun, ja korut saapuvat asiakkaalle muutaman päivän toimitusajan jälkeen. Lasku saapuu verkkokaupasta riippuen joko paketin mukana tai suoraan asiakkaan sähköpostiin.

Ostaessasi koruja laskulla tai osamaksulla saat yleensä vaihtoehdon maksaa koko summa kerralla 14 päivän kuluttua, eli laskulla, tai halutessasi voit valita osamaksuvaihtoehdon, jolloin maksat tuotteet tietyn maksuajan puitteissa. Eri verkkokaupoista riippuen lasku- ja osamaksupalvelun tarjoajia on useampia. Klarna-lasku ja Klarna-tili ovat ehkä yleisin Suomessa verkkokauppojen käytössä oleva rahoitusmuoto. Tämän maksutavan voivat valita Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Klarna maksutavan valitseva henkilö voi tilata tuotteita ainoastaan siihen osoitteeseen, jossa hän on väestörekisterin mukaan kirjoilla. Asiakkaan valitessa maksuvaihtoehdoksi Klarna -laskun tai -tilin hänen osoite- ja luottotietonsa tarkastetaan. Kun maksutapa on hyväksytty asiakas saa paketin mukana Klarna-laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä Klarna-laskulla vaihtelee verkkokaupasta riippuen yleensä 3,95 ja 4,90 euron välillä.

Jos haluat maksaa laskun erissä, se käy kätevästi. Laskun eräpäivänä maksat laskua pienemmän summan Klarnalle, kuitenkin aina vähintään 9 € tai 1/24 osa laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Ensimmäisen maksun yhteydessä Klarna avaa sinulle automaattisesti tilin ja lähettää sopimusasiakirjat kotiin allekirjoitettavaksi. Allekirjoita tilisopimus ja lähetä se takaisin Klarnalle. Tämän jälkeen voit maksaa ostoksesi valitsemasi kokoisissa kuukausierissä tai vaihtoehtoisesti koko laskun loppusumman kerralla. Kuukausierään lisätään laskutuslisä 3,95 – 4,90 verkkokaupasta riippuen.

Muita vastaavan tyyppisiä rahoitusvaihtoehtoja korujen laskulla tai osamaksulla ostamiseen ovat esimerkiksi Collector-lasku ja osamaksu, joka toimii hieman samaan tapaan kuin Klarna, mutta antaa asiakkaalle jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, koska lasku erääntyy ostotapahtumaa seuraavan kuukauden lopussa. Myös Collector-laskun voi maksaa osamaksulla: laskuun on merkitty tarkat ohjeet sekä minimikuukausierä, mikäli haluat maksaa laskun osissa.

Joustoraha on suomalainen rahoitusvaihtoehto, jolla voit maksaa verkkokaupasta ostamasi korut laskulla tai osamaksulla, jos verkkokauppa tarjoaa tätä vaihtoehtoa. Joustorahan voi valita maksutavaksi 20 – 75 -vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Halutessasi valita Joustoraha-vaihtoehdon sinun tulee tunnistautua verkkokauppaan pankkitunnuksillasi. Voit valita Joustoraha laskun, jolla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa tai osamaksun, jolla voit maksaa ostokset jopa 12 erässä. Samantyyppinen maksuvaihtoehto on myös Sveawebpay, jota jotkut verkkokaupat tarjoavat vaihtoehtona korujen laskulla tai osamaksulla ostamiseen.

Kaikille lasku- ja osamaksutavoille on yhteistä, että laskulla maksaessasi saat tietyn määrän korotonta maksuaikaa. Ostosten hinnan lisäksi maksat laskutuslisän, joka verkkokaupoista riippuen vaihtelee hieman ollen yleensä maksimissaan 4,90 euroa. Osamaksulla maksettaessa kuukausierään lisätään laskutuslisä.

Korut netistä laskulla 

Kuva: AndreasenEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun