DFJ Collection koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa DFJ Collection -koruja. Näet kaikki sivujemme DFJ Collection -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan DFJ Collection -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

DFJ Collection korut

DFJ Collection

DFJ Collection Oy ei valmista omia korujaan, vaan tuo maahan timantti-, muoti- ja hopeakoruja sekä myy niitä omalla korumerkillään. Yrityksen kehutun ja arvostetun liiketoimintalogiikan mukaan on äärimmäisen tärkeää tarjota asiakkaille parasta laatua ja designia luotettavalla takuulla. Yrityksen tuotteille onkin tyypillistä korkea laatu, moderni mutta ajaton muotoilu ja kohtuullinen hinta.

DFJ Collectionin valikoimassa on koruja tarjolla moneen lähtöön. Viimeaikoina esimerkiksi Silver-mallisto on kerännyt merkittävästi huomioita ja lisännyt suosiotaan. Kyseessä on huolellisesti valikoitu kokoelma uskomattoman laadukkaita ja houkuttelevia hopeakoruja klassisella italialaisella designilla. Silver-mallistoon kuuluvat esimerkiksi kauniit hopea-amuletit. Upeat amuletit ovat tyylikkyydessään ja edullisuudessaan loistava lahjaidea. DFJ Collection tuo ainoana yrityksenä Suomessa maahan valtavan suosittua korumerkkiä Snö of Swedeniä. Tämä merkki yhdistelee pohjoismaista designia, pohjoisia elementtejä ja materiaaleja sekä skandinaavista luonnetta kansainvälisen huippumuodin viimeisimpiin trendeihin.

Valloittavia ja vietteleviä DFJ Collectionin koruja on tarjolla niin tavaratalojen ja koruliikkeiden kivijalkamyymälöissä kuin myös useissa verkkokaupoissa. Varmasti helpoin tapa ostaa korumerkin laadukkaita tuotteita on suunnata ostoksille läheiseen verkkokauppaasi. Kotimaisista koruja myyvistä verkkokaupoista ainakin keskisenkello.fi. tarjoaa valikoimassaan korumerkin laadukkaita tuotteita. Koruja on myös myynnissä muun muassa Sokoksella, Stockmannilla ja Aleksi 13:ssa. Jos sinulla on jo kokemuksia näistä koruista, niin voit kirjoittaa niistä alla olevaan kenttään!

DFJ lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun