Jessica Jewels koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Jessica Jewels -koruja. Näet kaikki sivujemme Jessica Jewels -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jessica Jewels -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jessica Jewels korut

Jessica Jewels

Jessica Jewels on trendikäs ja arvostettu italialainen korumerkki, joka valmistaa hopea- ja kultakoruja. Tuotemerkin korut erottuvat aina omalla näyttävällä tyylillään. Tyylikkäissä ja ajattomissa koruissa yhdistyvät rohkeasti herkkyys ja näyttävyys. Yritys on valmistanut koruja jo yli 25 vuoden ajan Toscanassa. Koruja valmistetaan uusinta teknologiaa hyödyntäen, kuitenkaan unohtamatta entisten kultaseppien ammattitaitoa tai osaamista.

Jessica Jewelsin koruvalikoima on kattava ja monipuolinen. Korumerkki tarjoaa kulta- ja hopeakoruja moneen erilaiseen makuun ja moneen käyttötarkoitukseen. Upeat ja viettelevät hopeakorut on valmistettu laadukkaasta rodiumilla pinnoitetusta hopeasta. Korut sopivat käytettäväksi niin arjessa, kuin myös pienissä juhlissakin. Näillä koruilla piristät arkista asukokonaisuuttasi ja saat uutta säihkettä jo väljähtäneisiin asusteisiin. Toisaalta korumerkin arvokkaat ja elegantit korut sopivat käytettäväksi myös juhlavien asujen ja asukokonaisuuksien yhteydessä.

Jessica Jewelsin korut ostat vaivattomimmin netissä koruja myyvistä kaupoista. Nettikauppoja, jotka ovat ottaneet korumerkin valloittavat korut kattaviin valikoimiinsa, ovat esimerkiksi Keskisen Kello ja Puustjärvi. Näistä kaupoista on monilla asiakkailla hyviä kokemuksia niin palvelun kuin hintojenkin suhteen. Verkkokaupasta korujen ostaminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Tilaukset toimitetaan useimmiten asiakkaalle alle viikossa, riippuen toki varastotilanteesta.

Jessica Jewels koruista tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun