Bosie koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Bosie -koruja. Näet kaikki sivujemme Bosie -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bosie -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bosie korut

Bosie

Bosie on korumerkki, joka valmistaa laadukkaat sormukset naarmuuntumista kestävistä materiaaleista kuten volframikarbidista ja keraamisista materiaaleista. Korumerkin viimeaikaisen suuren suosion takana on ainakin osittain se, että tuotteet pysyvät kiiltävinä ja ovat käytännössä naarmuuntumattomia. Näistä kokemuksista voi lukea netistä.

Valmistusmateriaalina käytetyn volframin sulamispiste on alkuaineista korkein, 3420 °C. Sormus sormessa voi siis mennä huoletta tulikuumaankin saunaan. Volframi on myös kestävyydeltään maailman kovin metalli, ja siksi Bosie High Tech -sormukset pysyvät kiiltävinä ja naarmuuntumattomia. Sormuksen yläpuoli on volframia ja alapuoli titaania. Sormukset ovat väritykseltään hieman tummempia kuin vaikkapa valkokullasta ja hopeasta valmistetut sormukset. Korumerkin sormukset sopivat hyvin myös allergisille. Kihlasormuksena valtavan upeat ja naarmuuntumattomat Bosie High-Tech -sormukset ovat ikuisia ja kestäviä. On kuitenkin hyvä muistaa, että keraamiset korut murtuvat helposti jos sen pudottaa esimerkiksi kivilattialle tai muulle kovalle alustalle. Tuotemerkin sormukset ovat muotokieleltään keskivertoa massiivisempia. Sormusten tyyli on huomattavan erottuva, jopa rohkea.

Kestäviä Bosie-koruja on tarjolla suuri valikoima. Helpoiten ja vaivattomimmin ostat korumerkin laadukkaat sormukset lähimmästä verkkokaupastasi. Kotimaisista koruja myyvistä verkkokaupoista muun muassa Keskisen kello sekä Kaisaniemen Kello- ja Kultaliike Oy, tarjoavat valikoimassaan tämän merkin laadukkaita tuotteita. Näiden liikkeiden verkkokaupat löytyvät netistä Keskisen Kello ja Kaisan Kello verkkokaupoista.

Bosie sormuksista tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun