Kohinoor koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukoru, Timanttiset edustavat Kohinoor -koruja. Näet kaikki sivujemme Kohinoor -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kohinoor -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Kohinoor korut

Kohinoor

Kohinoor on Kultakeskuksen korumerkki. Tällä merkillä valmistetaan arvokkaita sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja riipuksia. Nimensä korumerkki on saanut erään maailman tunnetuimmista timanteista Koh-i-Noorin (Valon vuori) mukaan. Legendan mukaan Koh-i-Noor, joka on nykyään osa Britannian kruununjalokiviä, tuottaa naisomistajalleen uskomatonta onnea. Ainakin kuningatar Elisabet II on elänyt pitkän iän tämän timantin loisteessa.

Kohinoor-merkistä tunnistat aidot ja arvokkaat Kultakeskuksen timantti-, ja kultakorut. Laadukkaat ja ajattomat korut sopivat tuomaan lisäeleganssia juhlaviin tilaisuuksiin. Merkki käsittää laajan valikoima laadukkaita timanttikoruja. Tarjolla on myös kattavasti erilaisia kihlasormuksia. Merkkiin kuuluu mm. Suomessa valmistettu ja suunniteltu Estelle-mallisto hehkuu pohjoisen jäänkirkkaissa ja merensinisissä sävyissä. Erinomaisen yhteensopiva mallisto sisältää koruja laidasta laitaan. Tarjolla on kauniita ja viekottelevia sormuksia, katseet kääntäviä kaulakoruja sekä välkkyvän upeita korvakoruja. Estelle-malliston kaikki tuotteet ovat 14 K valkokultaa. Kivinä mallistossa on luonnollisesti käytetty aitoja, sinisen kirkkaita timantteja.

Kohinoor-koruja on tarjolla mittava valikoima Kultakeskuksen kotisivuilla kultakeskus.fi. Myös muut koruja myyvät verkkokaupat kuten kaisankello.fi, kultatahti.fi ja laatukoru.fi ovat ottaneet korumerkin valikoimaansa. Näiden korujen ostaminen netistä on helppoa ja vaivatonta. Pystyt nopeasti vertailemaan eri liikkeiden valikoimia ja hintoja, näin päätyen valistuneen oikeaan ostospäätökseen. Netistä voi myös lukea koruja jo ostaneiden kokemuksia ja vinkkejä lisäavuksi.

Kohinoor –merkistä lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun