Bola korut

Bola

Bola-koru on sisältä ontto koru, joka helisee liikkuessaan. Sana ”bola” on espanjaa ja tarkoittaa palloa. Bola-korun muoto onkin nimensä mukaan pyöreä, täydellisyyttä kuvastava pallon muoto. Bola-korun nimi on tullut Eurooppaan Meksikosta, jossa odottavat äidit käyttävät Bola-koruja, joiden suotuisaan vaikutukseen vauvoihin uskotaan hyvin yleisesti. Bola-koruja käytetään myös itämaissa meditoinnin apuna ja Feng Shui -seremonioissa.

Kun korua käytetään odotusaikana, vauvan uskotaan kuulevan äänen samaan tapaan kuin äidin sydämenlyönnit. Odotusaikana Bolaa voi käyttää pitkässä nauhassa, joka yltää vatsan päälle, jolloin pienokainen kuulee äänen paremmin. Vauvan synnyttyä koru on jo vauvalle tuttu esine. Äänen lisäksi korussa on paljon katseltavaa ja kosketeltavaa. Bola-koru on aikaa kestävä esine, jota voi käyttää vuodesta toiseen. Voit lahjoittaa sen myöhemmin eteenpäin, vaikkapa lapselle itselleen.

Bolakorut.fi -sivustolta löytyy paljon tietoa tästä erityislaatuisesta korusta. Bola-koruja on monia erilaisia, kuten Decour Silver Bola, Crystal Bola, hopeoitu Bola ja lasitettu Bola. Lisäksi sivujen kautta voi tilata Bolalle sopivan ketjun ja lukea lisätietoa tuotteesta. Kastelahjat-osiossa voi tutustua pienokaisten ihaniin lahjavaihtoehtoihin. Tilaa nyt kaunis koru itsellesi tai odottavalle äidille, ja tarjoa samalla hieno kokemus sekä lapselle että äidille!

Bola korusta lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun