Tokyo Jane korut

Tokyo Jane

Tokyo Jane -tuotemerkin takaa löytyy sangen kiehtova tarina: nimi sai nimittäin alkunsa tokiolaisen, Jane-nimisen tytön kanssa shanghailaisella klubilla vietetyn yön jälkeen. Yritys toimii Tanskassa, Kööpenhaminan keskustassa. Tokyo Jane tarjoaa "luksusta vähemmällä" -motollaan kauniita koruja ja kokemuksia nuorille, tyylitietoisille naisille.

Merkin valikoimiin kuuluu kaulakoruja, sormuksia, korvakoruja, rannerenkaita ja -ketjuja, jotka täydentävät minkä tahansa tyylin. Tokyo Janen filosofiaan kuuluu tuotteiden edullisuus, moninaiset yksityiskohdat ja laaja valikoima, jonka avulla voi yhdistää näyttävän korun täydentämään asukokonaisuutta niin arkeen kuin juhlaankin. Tokyo Jane tarjoaa naisellisia, ulkoasuun sopivia värejä, materiaaleja ja kivivaihtoehtoja.

Tokyo Janen myymälöitä on toistaiseksi vain Ruotsissa, Norjassa ja Englannissa, mutta ei hätää: lukuisat nettikaupat myyvän brändin koruja. Tokyo Jane uskoo vahvasti, että jokaisen naisen tulisi vapauttaa sisäinen intohimonsa ja rohkaistua ilmaisemaan itseään. Merkin filosofian mukaan jokaisesta naisesta puutteineenkin löytyy kadehdittavaa. Tokyo Jane haluaa tuoda koruillaan valon pimeyden keskelle ja valaista jokaisen naisen elämää. Tokyo Janen nettisivuilla voi ostosten lisäksi ihailla uutuuksia, lukea blogia tai tilata uutiskirjeen. Lähde nyt tutustumaan tähän ihanaan tuotemerkkiin, shoppailemaan kauniita koruja ja keräämään uusia kokemuksia.

Tokyo Jane lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun