Konrad korut miehille

Konrad

Konrad on tanskalainen, Allan Federin vuonna 2005 perustama yritys, joka tarjoaa edullisesti asusteita nuorille, muotitietoisille miehille. Siitä lähtien Konrad on kasvanut menestyksekkäästi ja on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Skandinavian markkinoilla. Konrad on nuori ja dynaaminen yritys, joka tavoittaa parhaiten 18 – 25 -vuotiaat, modernit ja trendikkäät miehet. Konradilta tulee vuosittain markkinoilla kaksi korukokoelmaa sekä alennusmyyntejä, joissa myydään kauden suosikkeja.

Konradin korut ovat maskuliinisia ja poikamaisia samaan aikaan. Valikoimissa on kaulakoruja, sormuksia, rannekoruja ja riipuksia. Koruissa esiintyy faaraoita, eläinhahmoja, pääkalloja, hobitteja ja ristejä. Persoonallisen tyylin ystäville on koruja, joissa esiintyy esimerkiksi maastokuviota, sulkia, kelloja ja avaimenperiä. Monet kuuluisat muotisuunnittelijat, kuten Roberto Cavalli, Emporio Armani, Emanuele Bicocchi ja Dolce & Gabbana ovat suunnitelleet Konradille omat korunsa. Konradin valikoimiin kuuluu sekä hopeisia että kultaisia koruja.

Konradin koruista löytyy vaihtoehtoja sekä pelkistetyn että rönsyilevämmän tyylin ystäville. Konradin korujen valtteja ovat maailmanlaajuisuus, edullisuus ja hyvä, monipuolinen valikoima. Konradin korut ovat innovatiivisia mutta silti tunnistettavia ja uskollisia omalle tyylilleen. Konrad on tuonut markkinoille korujen lisäksi vaatteita, kenkiä, päähineitä ja asusteita. Konrad tarjoaa uusia kokemuksia nettiaikakauden sukupolvelle.

Konrad korut on tarkoitettu miehille

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun