VJ Since 1890 koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Boozt Korut edustaa VJ Since 1890 -koruja. Näet kaikki sivujemme VJ Since 1890 -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan VJ Since 1890 -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

VJ Since 1890 korut

VJ Since 1890

Korumerkki VJ since 1890 on todellakin jo 120-vuotias! Se on perustettu vuonna 1890 Örebrossa Ruotsissa. Victor Janson oli opiskellut Chicagossa USA:ssa ja opetti myös vaimonsa Cecilian korujen muotoilijaksi. Korumerkistä tuli jättimenestys ja yksi johtavista merkeistä Ruotsin korumaailmassa. Tällä tiellä VJ since 1890 on edelleen.

Tuotemerkki perustaa toimintansa perinteisiin, laatuun ja eksklusiivisuuteen. Korumallistot on nykyisin jaettu kolmeen: VJ since 1890, Cecilia Collection ja Victor Janson. Näistä VJ since 1890 uusiutuu jatkuvasti, ja uusimmat tuotteet lanseerataan kahdesti vuodessa.

VJ since 1890 on tarkka laadustaan. Tuotearvostelut, kokemukset ja kommentit otetaan mielellään vastaan ja niihin reagoidaan. VJ since 1890 haluaa taata, että asiakas on koruihinsa tyytyväinen, osti hän ne sitten myymälästä tai netistä. Netistä VJ since 1890 -koruja voi ostaa suoraan brändin kotisivulta tai parhaimmista korumerkkien verkkokaupoista, esimerkiksi boozt.com:sta.

VJ since 1890 -malliston korut ovat hieman nuorekkaampia kuin Cecilia Collection ja Victor Janson -sarjojen korut. Niissä yhdistetään usein hopeaa korukiviin. Esimerkiksi rannerengas voi olla paksua muotoon valettua hopeaa, jonka keskelle on upotettu ametisti. Sormuksissa voi olla zirkoneita istutettuna hopeaan timanttien lailla. Mallistossa on myös korvakoruja ja kaulakoruja klassisista malleista modernimpiin designeihin.

VJ Since 1890 tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun