Bijoux koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut, Keskisen Kello edustavat Bijoux -koruja. Näet kaikki sivujemme Bijoux -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bijoux -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bijoux korut

Bijoux

Bijoux on varsin uusi korumerkki armottomasti kilpailluilla kansainvälisillä korumarkkinoilla. Merkin korut ovat tyylikkäitä ja huokuvat eleganttia arvokkuutta, kuitenkin tarjoten tätä ylellisyyttä kohtuulliseen ja saavutettavaan hintaan. Nämä korut tuovat vanhoihin asukokonaisuuksiin uutta eloa ja väriä. Yritys valmistaa koruja pääasiallisesti vain naisille, mutta toisaalta osa koruista soveltuu hyvin myös osaksi miehistä pukeutumista.

Bijoux on vielä varsin tuntematon, mutta nopeasti kasvava ja huomiota herättävä korubrändi. Yritys valmistaa korkealaatuisia ja aina muodikkaita koruja edulliseen hintaan. Malliston kantavana ajatuksena onkin tarjota huokeita koruja, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa koruja usein. Näin pystytään piristämään useaa asukokonaisuutta juuri siihen sopivilla koruilla. Tarjolla on trendikkäitä ja värikkäitä kaulaketjuja, rannekkeita, korvakoruja ja sormuksia. Nämä korut sopivat kaikille, koska niiden valmistuksessa ei ole luonnollisestikaan käytetty nikkeliä. Korumerkkinä Bijoux on turvallinen, mutta samalla yllätyksellinen. Valmistajan korut soveltuvat niin arkeen, kuin juhlaan.

Suurin valikoima on tarjolla valmistajan omilla sivuilla bijouxbycourlux.com, mutta myös Nelly.com-verkkokaupassa on kyseisiä tuotteita runsaasti tarjolla. Kattavasta valikoimasta jokainen löytää varmasti mieleisensä korun. Verkkokaupasta korujen vertaaminen ja tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit myös löytää alennuskoodeja osoitteista alennus.fi ja alennuskoodeja.fi, jolloin voit saada nämä jo valmiiksi edulliset korut vieläkin halvemmalla! Netistä kannattaa myös lukea käyttäjien kokemuksia koruista näin saada hyviä vinkkejä omiin ostoksiin.

Bijoux lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun