Desigual koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Boozt Korut edustaa Desigual -koruja. Näet kaikki sivujemme Desigual -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Desigual -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Desigual korut

Desigual

Desigual on Espanjassa päämajaansa pitävä maailmanlaajuinen muoti- ja korumerkki. Sen on perustanut sveitsiläinen Thomas Meyer vuonna 1984. Desigual perustettiin sillä filosofialla, että tulevaisuudessa ihmiset pukeutuvat eri tavalla: vaatteet tuottavat aktiivisesti hyvää mieltä, ja ovat myös hinnaltaan kaikkien saavutettavissa. Desigual vannoo positiivisuuden, sitoutuneisuuden, sallivuuden, jatkuva kehittymisen, innovatiivisuuden ja hauskuuden nimiin. Desigual on erilaisuutta.

“La Vida es Chula” on Desigualin slogan. Suomeksi tämän voi kääntää: elämä on coolia! Desigualin korumallisto ammentaa inspiraationsa välimerellisestä auringosta, keveydestä, intohimosta ja elämänjanosta. Koruissa on aistittavissa hauskuus, tuoreus, raikkaus, ainutlaatuisuus ja luovuus. Leikkisyys on läsnä kaikissa Desigualin tuotteissa. Desigual pyrkii tuomaan itsevarmuuden ja itseluottamuksen kokemuksia.

Desigualin korumerkki ilmentää myös yrityksen arvoja: eettisyyttä, suvaitsevaisuutta ja uuden etsimistä. Korujen inspiraationa ovat elokuvat, suudelmat, koskemattomat maastot ja musiikki. Tärkeintä Desigualille on kuitenkin asiakas. Asiakasta kuunnellaan ja arvostetaan. Tuotearvostelut, kokemukset ja kommentit otetaan huolella vastaan ja niihin reagoidaan.

Desigual-koruja on myynnissä useissa nettikaupoissa. Korut voi tilata netistä esimerkiksi korumerkkejä myyvistä verkkokaupoista tai suoraan Desigualin kotisivun nettimyymälästä. Korut ovat upeita: värikkäitä, iloisia, persoonallisia ja ainutlaatuisia. Niissä yhdistellään erilaisia metalleja, nahkaa, tekstiilejä ja helmiä. Netistä tilattaessa on kätevää vertailla koruja ja tutustua rauhassa niiden tuoteominaisuuksiin.

Desigual muoti- ja korumerkistä tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun