Bud To Rose koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Boozt Korut edustaa Bud To Rose -koruja. Näet kaikki sivujemme Bud To Rose -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bud To Rose -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Bud To Rose korut

Bud To Rose

Bud To Rose on ruotsalaisen Diddi Camilla Nihtenin vuonna 2006 perustama korumerkki. Korumallisto on moderni ja se on suunniteltu muotitietoisille nykyajan naisille. Jokaiseen koruun on suunniteltu jotain persoonallista ilmettä – usein niin, että niihin on sijoitettu jokin viesti. Koruissa yhdistellään eri materiaaleja, kuten nahkaa, mokkanahkaa, korukiviä, helmiä ja nikkelitöntä korumetallia, hopeoituna tai teräksisenä. Korut ovat todella naisellisia, mutta niissä on särmää.

Bud To Rose -korumerkin mallistoissa on aina jokin kantava inspiraation lähde ja punainen lanka, jonka vihjeitä jokainen malliston koru kantaa. Esimerkiksi Earth, Wind & Fire -mallisto vie eksoottisille maille ja viestii villistä ja vapaasta luonnosta. Tämän malliston korujen muotoilu vie ajatukset unelmoimaan tiheästä sademetsästä tai autiomaasta, missä luonto on kaunista ja koskematonta! Luontoaiheisiin on lisätty tribaaliaiheita ja Inka-kulttuurin hippuja lisäämään kulttuurista tunnelmaa.

Korut sopivat pohjoismaiseen käyttöön loistavasti: chilin punainen, kaktuksen vihreä ja konjakin ruskea piristävät talvella ja sykkivät kesällä. Bud To Rose -koruja on tarkoitus sekoitella ja käyttää rinnakkain eri mallistoja sekoitellen. Bud To Rose on yhdistelmä nahkaa, hopeaa ja runsaasti värejä. Kokemuksia ja tuotearvosteluja Bud To Rose -korumerkistä voi kirjoittaa alla olevaan palauteosioon.

Bud To Rose koruista lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun