Fossil koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello, Koruverkko, Kultatähti edustavat Fossil -koruja. Näet kaikki sivujemme Fossil -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fossil -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Fossil korut

Fossil

Fossil on amerikkalainen vuonna 1984 perustettu kello- ja korumerkki. Fossil-brändin alle on kerätty valtaisia joukko maailman huipputuotteita muodin ja muotoilun alalta. Fossil yhdistetään kuitenkin edelleen selkeästi kuuluisiin teräksisiin kelloihinsa ja koruihinsa. Fossilia myydäänkin maailmanlaajuisesti noin 4 000 myyntipisteessä. On siis kyse todella suuresta ja korkealaatuisesta sekä alati kasvavasta merkistä, jonka tuotteisiin voi varmasti luottaa. Kätevimmin Fossilin tuotteita tilaa netistä.

Fossil-koruissa ja kelloissa yhdistyvät viimeisempien trendien elementit, värit, muodot ja materiaalit. Korumallisto on aina hauska, tyylikäs, erilainen ja trendikäs. Fossil perustaa muotoilunsa vahvasti Amerikan vintage-perinteeseen ja antaa sille persoonallisen näkökulmansa. Tarjolla on naisten korujen lisäksi hyvin monipuolinen miesten korujen mallisto; verraten harva korumerkki onkin miehiä huomioinut. Korut ovat tavallaan hyvin unisex-tyyppisiä, mutta miesten koruissa on hieman maskuliinisempi suunnitteluote. Naisten koruissa saattaa olla hennompia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ketjuja ja koristeita yhdistettynä ohuisiin vahattuihin nahkahihnoihin. Miesten koruissa on paksumpaa nahkaa, niittejä ja jykeviä terässolkia. Korut toimitetaan persoonallisessa Fossilin "peltipurkki" -rasiassa, joka sekin on jo koriste itsessään.

Kokemuksia ja tuotearvosteluja Fossilin tuotteista ja muista asuste- ja korumerkeistä voi kirjoittaa alla olevaan palauteosioon. Fossil ottaa palautteen vakavasti pitääkseen brändinsä teräksen kiitävänä.

Fossil koruista tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun