Secrid lompakot ja korttikotelot

Secrid

Secrid on hollantilainen lompakkojen ja korttikoteloiden innovatiivinen ja korkealaatuinen valmistaja. Secrid-lompakot voittivat Reddot Design palkinnon vuonna 2010. Tämä brändi suhtautuu intohimoisesti muuttuvan maksumaailman tarpeisiin. Lompakoissa kolikot ja setelit ovat väistyneet korttien ja mikrosirujen tieltä. Secrid vastaa uusiin tarpeisiin suunnittelemalla kekseliäitä ratkaisuja, joilla kortit ovat paitsi kätevästi esiin otettavissa, myös mahdollisimman turvassa.

Kortteja voi Secrid-lompakossa käyttää peukalon liukuliikkeellä, muiden korttien ollessa suojattuna läpän alla. Ne nousevat suojuksestaan napin painalluksella porrastetusti, jolloin tarvitsemasi kortti on helposti otettavissa. Secrid-kotelossa on myös erillinen osasto kuiteille, seteleille ja käyntikorteille. Korttien suojakotelo suojaa niitä taipumiselta ja kulumiselta. Kotelossa kortit eivät myöskään hankaa toisiaan vasten.

Tärkeää on tietää, että Secrid lompakot ovat myös RFID-suojattuja. Tämä merkitsee, että kortit ovat siis suojassa kaukolukemista vastaan. On saatu karvaita kokemuksia siitä, että kortteja voidaan laittomasti etälukea jopa 30 metrin päästä. Tarvitaan siis eräänlainen palomuuri väärinkäyttöä vastaan. Secrid on huolehtinut tästä. Tuotearvosteluissa tämä on yhä useammin merkittävä esiin nouseva ominaisuus. Kokemuksia ja tuotearvosteluja voi kirjoittaa alla olevaan osioon: ne auttavat kuluttajia valitsemaan heille parhaiten sopivan tuotteen.

Metallisiin Secrid-korttikoteloihin voidaan kaivertaa nimikirjaimia tai symboleita – aivan kuten korujen kanssa tehdään. Kaiverruksen voi tilata netistä samalla kun ostaa Secridin verkkokaupasta. Tämä on todella kätevää! Secridin laajasta mallistosta löytyy myös nahkaisia lompakkoja ja korttikoteloita. Malleja on kaikkiin tarpeisiin käyntikorttikoteloista luottokorttitaskuun ja minilompakosta kaksoislompakkoon. Netissä tutkimalla löytää varmasti omansa.

Secrid lompakoista lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun