Day Birder Et Mikkelsen korut

Day Birder Et Mikkelsen

Day Birger Et Mikkelsen on tanskalainen vuonna 1997 perustettu vaate- ja korumerkki, jonka tavoitteena on olla samalla aikaa sekä moderni että klassinen, hienostunut ja omaleimainen. Brändin vaatteet, asusteet ja korut eivät ole pelkästään arkipäivään sopivia, vaan myös katseenkiinnittäviä tyylin ilmauksia.

Merkin perustajalla Keld Mikkelsenillä on paljon kokemuksia Aasiassa työskentelystä, mikä on tuonut vaikutteita mallistojen suunnitteluun ja työmenetelmiin. Korumallistossa on siten nähtävillä aasialaisia kuvioita ja koristelumenetelmiä. Toisaalta myös skandinaavinen pelkistyneisyys on vahvasti läsnä.

Day Birger Et Mikkelsen -korumerkki on nimeltään DAY MAIN LINE. Nämä korut on suunniteltu sulautumaan tai erottumaan. Mallistoon kuuluvat kaula-, käsi- ja rannekorut. Ne on muotoiltu vaikuttavin värein, muodoin ja materiaalein. Koruissa käytetään paljon erikoisia ja inspiroivia materiaaleja, kuten luu, messinki, etniset paljetit ja helmet. Vinkkinä Day Birger Et Mikkelsenin korujen käyttöön on, että niitä voi pitää käsilaukussa päivällä ja sitten tarvittaessa hetkessä muuntua arkisesta iltaeleganssiin. Näyttävä koru vie huomion ja herättää juhlatunnelman. Korumerkin korumaailmaan voi tutustua Dayn kotisivulla tai myymälöissä. Korut voi myös tilata netistä. Kannattaa lukea tuotearvosteluja ja kokemuksia netistä ennen tilaamista.

Day Birderistä lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun