Smartcaze korttikotelot ja metallilompakot

Smartcaze

Smartcaze Original on ruotsalaisen Uddh & Partnersin tuotemerkki, jonka tuotteisiin kuuluvat korumaisen upeat korttikotelot/metallilompakot, Smartcazet. Merkin filosofia on tarjota yksinkertaisempi elämäntapa auttamalla luottokorttien, seteleiden ja kuittien organisoinnissa. Äärimmäisen toimivilla ja kauniilla nahkaisilla ja metallisilla korttikoteloilla Smartcaze edustaa lompakkomaailman uutta sukupolvea.

Smartcaze on kevyt, linjakas ja suunniteltu niin, että se varmasti huomataan, kun sen ottaa esiin - mutta se ei pullota taskussa. Mallistossa on monia upeita ja yksilöllisiä tuotteita, joiden avulla saat tuotua myös persoonallista makuasi esiin. Smartcaze-lompakon voi myös personoida kaiverruksella! Metallisen Smartcaze-korttikotelon voi tilata netin verkkokaupasta valmiiksi kaiverrettuna omalla nimellä tai ikimuistoiseksi lahjaksi.

Smartcaze sopii sekä miehelle että naiselle. Esimerkiksi Smartcaze Firebird Gunmetal -luottokorttikotelon materiaali on ruostumatonta terästä ja pinta tummaa harjattua metallia, ja sen kanteen saa henkilökohtaisen kaiverruksen. Koteloon mahtuu 6 luottokorttia, sekä seteleitä ja käyntikortteja. Kotelon on sisällä kätevä jakaja. Nahkainen Smartcaze Lincoln -lompakko taas on pienestä koostaan huolimatta äärimmäisen tilava. Lompakossa on 11 taskua luottokorteille, joista 2 on läpinäkyviä. Lisäksi lompakossa on metallinen setelipidike, setelitasku ja vetoketjullinen kolikkotasku. Kokemuksia ja tuotearvosteluja tästä tyylikkäästä skandinaavisesta muotoilutuotteesta ja muista asuste- ja korumerkeistä voi kirjoittaa alla olevaan palauteosioon.

Smartcase tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun