Exentri Lomakko

Exentri

Norjalainen, nahasta ja teräksestä valmistettu EXENTRI™ -lompakko on täysin omassa luokassaan laadultaan ja käyttöominaisuuksiltaan. Exentri-lompakko sopii miehelle tai naiselle, joka haluaa olla hyvin organisoitunut ja pitää mukanaan kaiken tarpeellisen niin, että sen myös löytää helposti ja näppärästi. Tämä lompakko on ennennäkemätön uusi innovaatio, jossa kortit ja setelit ovat helposti ja nopeasti saatavilla, mutta pysyvät kuitenkin turvallisesti paikoillaan. Kokemuksia ja tuotearvosteluja netistä luettaessa selviää, että Exentri on fiksuin ja kompaktein lompakko mitä on nähty!

Exentri nahkalompakot ovat paitsi käytännöllisiä, myös sopivan kokoisia (10 x 70 x 90 mm). Lompakossa on 7 paikkaa korteille sekä tasku seteleille ja kuiteille. Kaksi tärkeintä korttia saa helposti ulos lompakosta avaamatta sitä. Kortit liukuvat helposti ulos lompakosta peukalolla työntämällä. Seteleitä ei tarvitse taitella vaan ne voidaan laittaa lompakkoon kokonaisena.

Exentri lompakko on valmistettu aidosta nahasta, ja se pitää hyvin muotonsa sen sisällä olevan teräsvahvikkeen avulla. Netistä tilattaessa lompakon mukana tulee tyylikäs lahjakotelo. Tämä on myös ensimmäinen lompakko, jossa on ”kosketusnäyttö”: älypuhelimen käyttäjälle on nyt tarjolla myös älylompakko. Vain hieman luottokorttia suurempi älylompakko mahtuu pienimpäänkin povitaskuun ja käsilaukkuun.

Exentrin muotoilu ja materiaalit ovat korumaisen upeita. Niinpä tämän lompakon voi helpoiten ostaa netistä esimerkiksi arvostettuja korumerkkejä myyvistä verkkokaupoista. Kokemuksia ja tuotearvosteluja tuotteista voi kirjoittaa alla olevaan kommenttiosioon.

Exentri nahkalompakoista lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun