Icetool koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Laatukoru edustaa Icetool -koruja. Näet kaikki sivujemme Icetool -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Icetool -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Icetool nuuskarasiat ja nuuskatykit

Icetool

Icetool on suomalainen nuuskatykki irtonuuskalle. Icetool on niin tyylikkäästi muotoiltu pieni esine, että sitä pidetään koruna ja myydään koruliikkeissä. Korumerkki Icetool myy nuuskatykkejä ja nuuskarasioita netissä.

Nuuska on tupakasta valmistettu tuote, jota käytetään useimmiten ylä- tai alahuulen tai kielen alla tai nenässä. Nuuskan sisältämä nikotiini imeytyy verenkiertoon limakalvojen kautta. Nuuska on tupakan esimuoto. Sen käyttöhistoria yltää 1500-luvulle asti. Nuuskan myynti kiellettiin vuonna 1992 kaikissa silloisissa EU-maissa ja vuonna 1995 Manner-Suomessa. Ruotsissa on kuitenkin niin vahva nuuskan käytön traditio, että sieltä on nuuskaa vielä saatavissa. Netistä löytää arvosteluja, vertailuja ja kokemuksia nuuskan käytön ja tupakoinnin vaikutuksista elimistöön. Urheilijat siirtyvät usein tupakasta nuuskan käyttäjiksi.

Icetool-nuuskatykit valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Icetoolia on saatavilla neljää eri kokoa (2 ml, 3 ml, 4ml ja 5 ml), sekä useita eri värivaihtoehtoja (ruostumaton teräs, titaani, pinkki, vihreä, sininen, punainen, oranssi, musta ja shamppanja). Saatavilla on myös Icetool-merkkisiä nuuskarasioita irto- ja pussinuuskalle. Näitä Icetool-merkkisiä tuotteita voi tilata netistä esimerkiksi korujen verkkokaupoista. Icetool-tuotteilla on materiaali- ja tuotevikoja koskeva elinikäinen takuu. Takuu ei kata tuotteen normaalia kulumista tai tiivisteen kulumista. Icetool-tuotteiden myynti on kielletty alle 18-vuotiaille.

Icetool tuotteista lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun