Baglady koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut edustaa Baglady -koruja. Näet kaikki sivujemme Baglady -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Baglady -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Baglady korut

Baglady

Baglady on korumerkki, jonka tuntee jokainen muotia seuraava nainen. Tämän ruotsalaisen koruja valmistavan yrityksen modernit korut ovat valloittaneet maailman. Baglady yhdistelee koruihinsa innovatiivisia materiaaleja ja viimeistelee ne pirteillä ja valoisilla väreillä. Bagladyn koruilla on ainutkertainen ja tunnuksenomainen ilme.

Baglady-korumerkin filosofia on etsiä jatkuvasti uusia materiaaleja ja jännittäviä yksityiskohtia, joita yhdistelemällä ja leikkimielisesti kokeilemalla he luovat uudenlaisia koruja. Bagladyt ovat uteliaita aarteenetsijöitä, jotka haluavat myös jakaa aarteensa muiden kanssa. Maailmanlaajuisten metsästysretkien tuloksena löydetyt materiaalit ja ideat yhdistetään toisiinsa skandinaavisella tyylikkyydellä ja ylpeydellä.

Joka vuosi julkaistaan neljä uutta mallistoa. Korumallistoa kehitettäessä Badlady miettii aina myös sitä, miten edellisen kauden tuotteet sopivat uusiin luomuksiin. Todellinen Baglady on leikkisä, utelias, antelias, intohimoinen ja iloinen persoona! Hän on aina valmis etsimään hauskoja pikku juttuja aarrearkkuunsa.

Bagladyn valikoimassa on kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja, sormuksia ja pukukoruja. Lisäksi on tarjolla täydentäviä asusteita kuten huiveja ja nahkapussukoita. Bagladyn koruissa voi olla nahkaa, hopeapinnoitteisia solkia, letitettyä tekstiiliä, metallisia helmiä, fasetoituja akaatteja, lasikristalleja, posliinikiviä tai vahattua narua. Niistä voi roikkua hopeapäällysteisiä tupsuja tai ne ovat täynnä niittejä. Lukkoina voi olla karbiinilukko, nahkalenkki tai metallinappi. Bagladyn korut yllättävät: niiden kanssa saa hauskoja kokemuksia.

Baglady korumerkistä lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun