Buddha To Buddha koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut edustaa Buddha To Buddha -koruja. Näet kaikki sivujemme Buddha To Buddha -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Buddha To Buddha -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Buddha To Buddha korut

Buddha To Buddha

Buddha to Buddha on 15 vuotta vanha, tunnettu alankomaalainen korumerkki. Tyypillistä näille koruille on uniikki muotoilu. Yritys onkin kerännyt mainetta kuluttajien keskuudessa innovatiivisia koruja valmistavana, trendikkäänä ja mukautuvana korumerkkinä. Brändin lippulaivoina voidaan pitää sen paksuja, hopeisia käsikoruja.

Buddha to Buddhan laadukkaaseen ja trendikkääseen nykyvalikoimaan kuuluu kattavasti erilaisia koruja sormuksista kaulakoruihin. Korujen lähtökohta ja myös inspiraationlähde on käsintehty, voimakas, ennakkoluuloton ja klassisen ajaton muotoilu. Tämä välittyy usein korujen keskivertoa massiivisempana rakenteena ja muotokielenä. Pääasiallisena materiaalina koruissa usein käytetään sterling-hopeaa, nahkaa sekä korukiviä. Tuotemerkki on kerännyt viime vuosina paljon huomiota ja julkisuutta. Korumerkin tuotteita on nähty kansainvälisten supertähtien, kuten Snoop Doggy Doggin, Pamela Andersonin ja Ronaldon yllä.

Buddha to Buddhan korun saat vaivatta tilattua verkosta. Verkkokaupoista muun muassa Stayhard, Nelly ja Fashionstore myyvät tuotemerkin nuorekkaita ja laadukkaita koruja osana laajoja valikoimiaan. Kyseisten verkkokauppojen kotisivut löydät osoitteista stayhard.fi, nelly.com ja fashionstore.fi. Korujen tilaaminen verkosta on helppoa, turvallista ja pääsääntöisesti myös nopeaa. Useimmiten korut toimitetaan asiakkaalle reilusti alle viikossa, riippuen toki varastotilanteesta. Oletko jo ostanut Buddha to Buddhan koruja? Kerro kokemuksesi ja mielipiteesi niistä alla olevaan kenttään!

Buddha to Buddha korumerkistä tiivistetysti>/h3>
  • Buddha to Buddha on 15 vuotta vanha alankomaalainen korumerkki
  • Tuotemerkki valmistaa monia erilaisia koruja sormuksista kaulakoruihin
  • Tuotemerkin korut ostat vaivatta verkosta kaupoista esimerkiksi Nellystä

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun