Nomination koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukoru, Kultatähti edustavat Nomination -koruja. Näet kaikki sivujemme Nomination -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nomination -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Nomination korut

Nomination

Nomination Italy on tunnettu ja arvostettu italialainen design- ja muotikorujen valmistaja. Yhtiön perusti vuonna 1987 Paolo Gensini. Tunnetuksi merkki tuli mullistavasta rannekorusarjastaan, joka oli mukailtavissa ja personoitavissa yksilölliseksi vaihdettavien palojen avulla. Ilmiö yleistyi trendiksi 2000-luvulla alkaen Yhdysvalloissa ja levisi sieltä kulovalkean tavoin. Korumerkin alkuperäiset rannekorut olivat vaaleaa terästä ja pääosin suunnattu nuorille naisille. Ilmiön yleistyttyä yhtiö laajensi mallistoaan ja julkaisi myös levennettyjä, maskuliinisempia malleja miesten käyttöön.

Nomination koruilla voit kertoa persoonallisuudestasi, arvoistasi, ajatuksistasi, salaisuuksista ja tunteistasi muodikkaasti. Korumerkin Composable-sarjaa voit muokata helposti ostamalla ja vaihtelemalla yksittäisiä paloja. Palaset kiinnittyvät toisiinsa helposti jousimekanismilla. Palat on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. Paloja on saatavilla tuhansia erilaisia.

Päämateriaalina koruissa on edelleen säilytetty ruostumaton teräs, mutta valikoimaan on tuotu uusina materiaalina myös arvometallit hopea ja kultaa. Tuotteissa on nykyään myös aitoja jalokiviä. Nomination-korut ostat helposti ja netistä. Voit tilata verkkokaupoista kokonaiset korut tai päivittää ja piristää nykyistä koruasi uudella palasella. Kotimaisista koruja myyvistä verkkokaupoista muun muassa kultatahti.fi, timanttiset.fi ja keskisenkello.fi tarjoavat näitä tuotteita. Netistä kannattaa myös hakea kokemuksia ja ideoita siitä, miten monilla eri tavoilla näitä paloja voi yhdistää.

Nomination Lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun