C Stockholm koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut edustaa C Stockholm -koruja. Näet kaikki sivujemme C Stockholm -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan C Stockholm -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

C Stockholm korut

C Stockholm

C Stockholm on ruotsalainen arvostettu ja pidetty korumerkki, joka valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä koruja moneen lähtöön. Korumerkki pyrkii harkitulla suunnittelulla toimittamaan asiakkaallensa jotain enemmän kuin pelkän kauniin korun. Yritys julistaakin, että muut läheiset arvot ovat pelkkää loistetta ja säihkettä paljon tärkeimpiä.

C Stockholm elegantit ja tyylikkäät korut ovat useimmiten muotoilukieleltään pelkistettyjä ja vähäeleisiä. Ne soveltuvatkin erinomaisesti pohjoismaiseen tyyliin ja kulttuuriin, jossa valtavaa loistetta ja säihkettä saatetaan karsastaa ja katsoa kieroon. Toki korumerkin tuotteissa on omaa loistoansa, mutta se ei samalla tavoin hyppää silmille, kuin vaikkapa platinaiset hammasgrillit tai valtavat, iskevillä viesteillä koristellut, sormukset, joihin jotkut suunnittelijat ovat kovasti mieltyneet. C Stockholm tarjoaakin tuotteillaan ajatonta ja aikuista tyyliä, joka soveltuu niin arkeen kuin juhlaankin. Korumerkin laadukkailla ja tyylikkäillä piristät harmaata arkea ja tuot tarvittavaa eleganssia suuriinkin juhliin.

C Stockholm -korujen ostaminen netistä on helppoa ja vaivatonta. Korumerkin laadukkaita ja erottuvia tuotteita on tarjolla useissa suurissa verkkokaupoissa, joten mieleisen tuotteen löytäminen on mutkatonta ja nopeaa. C Stockholm -koruja löydät muun muassa osoitteista Nelly.com ja CDON.com; molemmat ovat suuria, kansainvälisiä verkkokauppoja, joista asiakkailla on paljon hyviä kokemuksia. Katso myös valmistajan kotisivut osoitteessa butik.csthlm.com.

C Stockholm korumerkistä tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun