Dyrberg/Kern koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut, Boozt Korut, Kultatähti edustavat Dyrberg/Kern -koruja. Näet kaikki sivujemme Dyrberg/Kern -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dyrberg/Kern -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Dyrberg/Kern korut

Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern -brändin designin takana ovat sen suunnittelijat ja perustajat Gitte Dyrberg ja Henning Kern. Kaksikon intohimona on aina ollut luoda kansainvälinen ja eettisesti kestävä brändi. Heille oli alusta asti selvää, että yrityksen täytyy kuvastaa ja heijastella tyyliä, imagoa, unelmia ja kauneutta. Kaverukset perustivat yrityksen jo vuonna 1985, mutta korujen suunnittelu ja valmistus alkoi vasta viisi vuotta myöhemmin. Nykyään korumerkin valloittavia tuotteita myydään liki 30 maassa. Kestävyyden takaa korujen vahva teräspäällyste. Tuotemerkin koruissa käytetään myös tunnettuja ja kauniita Swarovski-kristalleja sekä jalokiviä ja makeanvedenhelmiä.

Korujen ainutlaatuinen design on uniikki yhdistelmä skandinaavista, tarkasti vaalittua muotoiluperinnettä sekä kansainvälisiä, aivan viimeisimpiä muotivirtauksia. Muotoilussa korumerkki pyrkii kuvaamaan ja välittämään persoonallisuutta, innovaatiota ja laatua. Yrityksen valikoimiin kuuluu käsintehtyjä koruja sekä naisille että miehille. Korut soveltuvat käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin. Nämä korut piristävät riittävästi ja sivistyneesti arkista pukeutumista, kuitenkaan olematta liian räiskyviä tai massiivisia käytettäväksi juhla-asusteiden kanssa.

Dyrberg/Kernin korujen ostaminen verkosta on helppoa ja vaivatonta. Korumerkin tuotteita on tarjolla useissa suurissa verkkokaupoissa, joten valinnanvaraa on reilusti tarjolla. Dyrberg/Kernin koruja löydät muun muassa osoitteista nelly.com, zalando.fi, twist.fi tai kultatahti.fi. Nämä ovat tunnettuja ja luotettuja kansainvälisiä ja suomalaisia nettikauppoja, joista asiakkailla on paljon hyviä kokemuksia.

Dyrberg/Kern tiivistetysti<

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun