Hipanema koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut edustaa Hipanema -koruja. Näet kaikki sivujemme Hipanema -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hipanema -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Hipanema korut

Hipanema

Korumerkki Hipanema sai alkunsa, kun kaksi pariisitarta tapasi Riossa. Brasilialainen värikkyys ja raikkaus inspiroivat näitä kahta niin, että he päättivät viedä ripauksen brasilialaista glamouria mukanaan kotiin Ranskaan. Korumerkin nimi on hauska väännös Rion kuuluisasta Ipaneman uimarannasta. Tyylikäs magneeteilla kiinnittyvä koru on loistava vaihtoehto halvoille ja haalistuville lomakoruille.

Hipaneman koruilla luot upean etnotyylisen muotiasusteen. Helmistä, simpukoista ja monivärisistä langoista tehtyjä koruja saa useissa eri malleissa. Voimakkaat ja iloiset värit sopivat käytettäväksi niin kuumina kesäpäivinä, kuin myös piristämään talven kylmimpiä pakkasia. Laadukkaan Hipanema-korun ostamalla saat palasen iloista ja vallatonta brasilialaista elämäntyyliä, joka tuo vastustamattomasti hymyn huulille ja sambamaista keveyttä askellukseen. Villi ja vapaa koru soveltuu parhaiten arkista asustusta värittämään ja piristämään, mutta soveltuupa tuo myös pienissä juhlissa käytettäväksi ja keskustelua herättämään.

Tuotemerkin korujen ostaminen on varsin helppoa. Korumerkin tuotteita löydät muutamasta eri verkkokaupasta. Suurimman valikoiman värikkäitä tuotteita löydät luonnollisesti yrityksen omilta kotisivuilta osoitteesta hipanema.com. Ranskaa osaamattomille onneksi koruja on tarjolla myös jokusessa Suomeenkin levinneessä verkkokaupassa, nelly.com ja brazilianbikinishop.com. Korujen ostaminen verkossa on vaivatonta ja ripeää puuhaa, ja netistä voi myös lukea näitä koruja jo ostaneiden vinkkejä ja kokemuksia.

Hipanema korumerkistä tiivistetysti

 • Hipanema on nuori ranskalainen yritys, joka valmistaa brasilialaishenkisiä rannekoruja
 • Korujen tyyli korostaa piristävästi brasilialaista kulttuuria ja elämäntapaa
 • Koruja ostat helposti netin korukaupoista kuten Nellystä
 • Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun