OXXO korut

OXXO

Ruotsalainen OXXO on jo reilun kymmenen vuoden ajan suunnitellut trendikkäitä, nuorekkaita ja laadukkaita koruja ja kelloja upeista materiaaleista. Yritys käyttää valloittavissa koruissaan aina nikkelitöntä 18 k kullattua tai hopeoitua korumetallia tai terästä. Yrityksen korut sopivatkin erinomaisesti allergikoille eivätkä värjää. Koruissa käytetään kivinä puolijalokiviä esim. tiikerinsilmää, kvartseja ja vuorikristalleja. Timanttia kovasti muistuttavat kivet ovat puolestaan Swarovski-kristalleja. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja Swarovski-kristallien säihke luovat juhlavuutta ja arvokkuutta.

OXXO on tullut tunnetuksi pohjoismaisilla markkinoilla lähes 13 vuoden ajan. Tuotteille tyypillistä ovat vahva ja erottuva design sekä vahva luottamus omaan vankkaan tyyliin. Korujen ainutlaatuinen look valmistuu ketjuista, nahasta, Swarowski-yksityiskohdista, korukivistä ja helmistä. Korumerkin tuotteet ovat omalaatuisia, jopa erikoisia. OXXO pyrkiikin tarjoamaan ajankohtaista muotoilua täydentämään laadukkaita asukokonaisuuksia. Korkeaa laatua ei kuitenkaan tavoitella kustannusten ehdoilla, vaan tavoitteena on todella antaa asiakkaan rahoille vastinetta.

OXXO koruja voi ostaa netistä hyvin helposti. Korumerkin tuotteita löydät monesta eri verkkokaupasta: näitä ovat esimerkiksi nelly.com, twist.fi, kauppa.dots.fi ja zalando.fi. Netissä ovat nämä ja monet muutkin korut hyvin edullisia, ja tunnetuissa nettikaupoissa asioimisesta on monilla hyviä kokemuksia. Aina kannattaa myös tarkistaa, onko kauppoihin voimassa olevia alennuskoodeja: niin säästät vieläkin enemmän!

OXXO lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun