Pilgrim koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut, Boozt Korut edustavat Pilgrim -koruja. Näet kaikki sivujemme Pilgrim -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pilgrim -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pilgrim korut

Pilgrim

Pilgrim valmistaa käsintehtyjä koruja tunnetulla ja kehutulla tanskalaisella muotoilulla. Korumerkin perustivat vuonna 1983 Annemette Markvad ja Thomas Adamsen. Toimintansa alkuvuosina perustajat matkustelivat ympäri Tanskaa myyden suunnittelemiaan koruja kaduilla ja festivaaleilla. Suuri kysyntä vauhditti yrityksen kasvua ja nykyään korumerkin tuotteita myydään ympäri maailmaa.

Laadukkaat ja tyylikkäät Pilgrim-korut on valmistettu sekametallista (kupari, messinki ja sinkki), joka sitten päällystetään 925 sterling-hopealla, 16 karaatin kullalla tai hematiitilla. Koruissa käytetyt loistavat ja sädehtivät kivet ovat Swarovski-kristalleja. Vaikka yrityksen perustamisesta on jo yli kolmekymmentä vuotta, ovat molemmat perustajat edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa. Tällä on varmistettu, että tuotemerkin henki säilyy mukana myös uudessa trendikkäässä muotoilussa ja kaikessa yrityksen toiminnassa. Korumerkin henki ja visio ilmenee etenkin yrityksen oman säätiön toimien sekä muun hyväntekeväisyystyön kautta. Yritys on aktiivisesti mukana tarjoamassa humanitaarista apua lapsille ja nuorille Itä-Afrikassa.

Parhaimman Pilgrimin tuotevalikoimasta saat yrityksen omilta kotisivuilta osoitteessa pilgrim.dk. Pilgrim-koruja taas ostaa helpoimmin ja suomeksi nettikaupoista kuten scandinaviandesigncenter.fi, nelly.fi, twist.fi ja shopalike.fi. Näistä tunnetuista nettikaupoista on asiakkailla paljon hyviä kokemuksia mm. valikoiman saatavuuden ja edullisten hintojen suhteen. Nettikauppojen asiakkaat voivat myös hyötyä alennuskoodeista, joita voi hakea sivuilta alennus.fi ja alennuskoodeja.fi.

Pilgrim korumerkki lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun