Sophie By Sophie koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Nelly Korut edustaa Sophie By Sophie -koruja. Näet kaikki sivujemme Sophie By Sophie -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sophie By Sophie -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Sophie By Sophie koruja

Sophie By Sophie

Vuosi 2006 oli tärkeä Sophie Gyllenhammar Matssonille, sillä tuolloin hän perusti korumerkki Sophie By Sophien. Perustaja Sophie on koko elämänsä rakastanut koruja. Häntä ovat aina houkutelleet voimakkaat värit ja muodot. Korumerkin korut tunnetaankin niissä käytetyistä värikkäistä kivistä ja erikoisesta sekä vallattomasta muotoilusta. Suunnittelu on kuitenkin samalla ajatonta ja klassista. Sophie By Sophie -koru on trendikäs ostos, joka säilyttää arvonsa vuosi vuodelta.

Globe-mallisto sisältää värikkäin kivin koristeltuja kaulakoruja, korvakoruja ja nahkaisia käsikoruja. Sophie By Sophie on noudattaa vaistomaisesti liiketoiminnan eettistä koodistoa. Kuningatar Silvian Childhood Foundationelle suunnitellut värikkäät Childhood-käsikorut ovat todella suosittuja lahjoja, kun haluaa ilahduttaa ystävää ja samalla olla mukana hyvällä asialla. Jokainen yrityksen koruissansa käyttämä kivi täyttää Unicefin lasten oikeuksien sopimuksen, ja jokaisesta myydystä käsikorusta menee 100 kr lahjoituksena kyseiselle rahastolle.

Nämäkin korut kannattaa ostaa netistä helposti ja edullisesti. Korumerkin laadukkaita ja innostavia tuotteita löytää monen verkkokaupan laajoista valikoimista. Sophie By Sophie -koruja myydään muun muassa verkkokaupoissa nelly.com ja koru.info. Netistä on myös mielenkiintoista lukea käyttäjien kokemuksia kyseisistä koruista. Varsinkin Nelly on erittäin suuri verkkokauppa, ja sinne on usein tarjolla alennuskoodeja, jotka tekevät ostoksista vieläkin edullisempia. Näitä kannattaa hakea osoitteista alennus.fi ja alennuskoodeja.fi.

Sophie By Sophie lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun