Swarovski koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Laatukoru edustaa Swarovski -koruja. Näet kaikki sivujemme Swarovski -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Swarovski -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] korukaupat.fi

Swarovski kristalli korut

Swarovski

Mikä loistaa kuin timantti, mutta maksaa paljon vähemmän? Vastaus on tietenkin kristalli. Kun kaipaat timanttien ylellisyyttä, mutta budjetti ei välttämättä anna periksi, kannattaakin harkita materiaalivalintana kristallia. Ympäri maailman tunnettu ja arvostettu itävaltalainen korumerkki Swarovski valmistaa upeita ja haluttuja kristallikoruja sekä muita kristalliesineitä. Yrityksen perusti Daniel Swarovski Wattensissa, Itävallassa 1895.

Kristalli taipuu moneksi. Etsit sitten eleganttia ja valloittavaa lahjaideaa rakkaallesi tai hieman katu-uskottavaa bling-blingiä lähestyviin juhliin, Swarovskin mallistosta löydät varmasti suosikkisi. Korujen lisäksi tuotemerkki on myös erityisen kuuluisa hurmaavista kristallifiguureistaan. Perinteisten ja arvokkaiden kaulakorujen ja sormusten lisäksi korumerkin tarjonta kattaa myös nuorekkaat ja trendikkäät napakorut ja plugit. Tuotteet soveltuvatkin käytettäväksi niin juhlassa kuin aivan tavallisessa arjessakin. Kimmeltävä kristalli on omiaan osana erittäinkin juhlavaa asustetta. Toisaalta samainen kristalli henkii suuren maailman tunnelmaa ja asennetta yhdistettynä arkisiin pukineisiin.

Swarovski-korut ostat vaivattomasti verkosta. Korumerkin tuotteita on tarjolla monissa eri verkkokaupoissa kuten laatukoru.fi, lavistyskorut.fi ja jenavi.fi. Swarovskin korut eivät ole aivan edullisempien joukossa, eli kannattaa todellakin tarkistaa, onko yllämainittuihin verkkokauppoihin saatavilla alennuskoodeja sivuilta alennus.fi ja alennuskoodeja.fi. Näistä on monilla netissä koruja ostaneilla hyviä kokemuksia.

Swarowski korumerkki lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun