Saurum koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukoru, Koruverkko edustavat Saurum -koruja. Näet kaikki sivujemme Saurum -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Saurum -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Saurum korut

Saurum

Saurumilla on pitkät ja kunniakkaat perinteet laadukkaiden suomalaisten hopeatuotteiden valmistuksessa. Kaikki hopeatuotteet valmistetaan alusta loppuun korkealla valmistusteknisellä osaamisella. On merkittävää, että jokaista työvaihetta arvostetaan. Yrityksen visio on tuoda useat sukupolvet yhteen valmistamillaan kestävillä hopeaesineillä. Osaaminen yrityksessä siirtyy mestarilta kisällille, taaten vahvan hopeasepän käsityötaidon.

Saurum-korumerkin alla valmistetaan laadukkaita sekä perinteisiä kultakoruja ja hopeakoruja mutta myös pöytähopeita. Laadukas ja alati kasvava koruvalikoima kattaa erilaiset hopeakorut, kultakorut, riipukset, rippiristit, laattariipukset, tuntolevyt, rannekorut, korvakorut, solmionpitimet, kalvosinnapit, kihlasormukset ja vihkisormukset. Merkin kaikille tuotteille tyypillistä on niiden ajaton tyylikkyys ja hyvin korkea laatu. Sukupolvelta toiselle siirtyneen osaamisen ja taidon avulla, yritys pystyy tarjoamaan ainutlaatuista ja häkellyttävää laatua kuitenkin kilpailukykyiseen hintaan. Korumerkki pystyy siis tarjoamaan juhlavaa ja eleganttia tyyliä sekä laatua varsin arkiseen hintaan.

Parhaimman laajasta kulta- ja hopeatuotteiden valikoimasta saat yrityksen omilta kotisivuilta osoitteessa saurum.fi. Paras tapa ostaa tuotteita netistä on mennä tunnettujen verkossa toimivien koruliikkeiden kuten hopeatukku.fi, keskisenkello.fi tai kultatahti.fi sivuille. Näin on helppo tarkastella valikoimaa ja verrata hintoja ja toimitusehtoja eri kauppojen välillä. Netistä kannattaa myös hakea asiakkaiden kokemuksia ja vinkkejä Saurum-tuotteista: ne voivat helpottaa ostopäätöksen tekoa merkittävästi.

Saurum lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun