Rock by Sweden koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Rock by Sweden -koruja. Näet kaikki sivujemme Rock by Sweden -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Rock by Sweden -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Rock by Sweden korut

Rock by Sweden

Rock by Sweden on ruotsalainen yllättävä ja ennakkoluuloton korumerkki, joka perustettiin vuonna 2009. Perustajina toimivat tuolloin ruotsalainen tv-persoona Laila Bagge, PR-asiantuntija Lili Assefa sekä tunnettu ja suosittu korusuunnittelija Åsitas. Kolmikon suunnitelma ja unelma oli luoda ja suunnitella omia, täysin valtavirrasta eroavia koruja. Trion omalaatuisesta tavasta yhdistää rockahtavaa asennetta sädehtivään glamouriin tuli välitön hitti.

Rock by Swedenin koruille tyypillistä ovat suuret ja erottuvat symbolit; ristit ja pääkallot. Korumerkin korut soveltuvat parhaiten arkiseen käyttöön. Arkeen merkit korut tuovat aimo annoksen säihkettä ja vaadittavaa asennetta. Korut ovat hyvin laadukkaita ja erottuvat varmasti massasta veikeine yksityiskohtineen. Rock By Swedenin tavoite on tulevaisuudessakin pitäytyä arvoissa, joille alkuperäinen menestys luotiin: valmistaa ja suunnitella uniikkeja ja loistokkaita koruja, jotka sopivat kaikille.

Laadukkaiden ja varmasti erilaisten Rock by Sweden -korujen ostaminen netistä on helppoa, ja tulee usein sangen edulliseksi. Suomalaisista nettikaupoista muiden muassa keskisenkello.fi ja salkari.fi myyvät tätä tuotemerkkiä. Varsinkin ensiksi mainittu on hyvin tunnettu nettikauppa, ja sinne on usein saatavilla myös alennuskoodeja, joiden avulla säästät vielä enemmän. Niitä voi etsiä nettisivuilta alennus.fi ja alennuskoodeja.fi.

Rock by Sweden korumerkistä lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun