Guess koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Boozt Korut, Laatukoru, Kultatähti edustavat Guess -koruja. Näet kaikki sivujemme Guess -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Guess -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Guess korut

Guess

Guess on yhdysvaltalainen, alun perin ainoastaan vaatealan tuotteita valmistanut yritys. Sen perustivat marokkolaissyntyiset, Yhdysvaltoihin muuttaneet Marcianon veljekset Los Angelesissa vuonna 1981. Yrityksen tuotevalikoima on nykyään varsin laaja, ja tarjolla onkin vaatteiden ja muiden pukineiden ohella myös kelloja ja koruja Yrityksellä on myös sen perustajien mukaan nimetty Marciano-vaatemerkki.

Guess on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista ja helpoiten tunnistettavimmista brändeistä maailmalla. Brändi ei tee kompromisseja mainonnassaan, ja yrityksen tuotteita ovat tehneet tunnetuksi useat huippumallit ja julkkikset. Myös korumerkkinä Guess on arvostettu ja tunnettu laadustaan. Yrityksen korut soveltuvat niin arkeen, kuin juhlaankin. Upeita koruja on myynnissä sekä miehille, että naisille. Naisille suunnattuja koruja on tarjolla sekä kullan, hopean, että punakullan väreissä. Miehille suunnatut korut ovat pääsääntöisesti hieman massiivisempia ja materiaaleina on käytetty myös nahkaa ja kangasta.

Guess-koruja on tarjolla suuri valikoima moneen erilaiseen makuun. Valikoimasta jokainen löytääkin varmasti mieleisensä korun. Netistä näiden korujen ostaminen on nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Kotimaisista koruja myyvistä verkkokaupoista näitä tuotteita löytyy paljon. Kannattaa käydä esimerkiksi osoitteissa kultatahti.fi, timanttiset.fi, fashionstore.fi ja laatukoru.fi. Netistä voi myös lukea käyttäjien kokemuksia ja vinkkejä näistä koruista: nämä auttavat oikean korun valinnassa.

Guess lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun