Morellato koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Morellato -koruja. Näet kaikki sivujemme Morellato -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Morellato -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Morellato korut

Morellato

Korumerkki Morellaton tuhkimotarina alkoi 1930-luvulla kun Giulio Morellato aloitti korujen valmistuksen pienessä pajassaan. Tästä ovat vuosien saatossa tilat kasvaneet ja asiakaskunta laajentunut. Tuotemerkki onkin tällä hetkellä yksi Euroopan suosituimpia korubrändejä. Mallistossa yhdistyvät Italian tyylin ja muotoilun parhaat puolet, korkealaatuiset ja tarkkaan valitut materiaalit sekä herkkyys. Ylellisissä koruissa kaikki yksityiskohdat ja niissä käytetyt värit ovat tarkoin suunniteltuja.

Morellato käyttää tuotteissaan materiaaleina jaloterästä, kristalleja sekä aitoja helmiä. Italiassa valmistetut jaloteräskorut varsinkin sopivat niin arkeen, kuin juhlaan. Joihinkin juhlaviin ja arvokkaisiin malleihin on myös istutettu aitoja timantteja loistoa lisäämään. Arvokkaista ja laadukkaista materiaaleista huolimatta korujen hintahaitari on pidetty edullisena, jotta mahdollisimman moni voisi nauttia tyylikkäistä ja laadukkaista koruista. Korumerkin tuotteet on suunniteltu ennen kaikkea trendikkäälle nykynaiselle. Morellato lupaa, että se saa kantajansa säteilemään. Säteily sekä lämmittää korua käyttävän mieltä sekä kääntää päät lähiympäristössä. Kristallit ovat saaneet kauniin syvät värinsä aitojen kivien mukaan.

Laadukkaiden Morellato-korujen ostaminen netistä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Näitä houkuttelevia tuotteita löydät tunnettujen netistä korukauppojen kuten Kultakeskus ja Keskisen Kello valikoimista. Nämä kaupat kuuluvat Suomen arvostetuimpiin alallaan, ja niistä on asiakkailla paljon hyviä kokemuksia.

Morellato koruista lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun