Pandora koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Pandora -koruja. Näet kaikki sivujemme Pandora -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pandora -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pandora korut

Pandora

Pandora on tunnettu tanskalainen koruvalmistaja, joka usein lasketaan arvostettujen luksusbrändien joukkoon, vaikka sen tuotteet eivät olekaan kalliimmasta päästä. Korumerkillä on yli 30 vuoden historia ja kokemus alalta. Tässä ajassa yrityksestä on muokkautunut vahva ja menestyvän brändi. Korumerkin suosio onkin kasvattanut yrityksestä yhden suurimmista toimijoista kansainvälisillä korumarkkinoilla. Pandora-koruja on myynnissä 77 maassa ja kuudella eri mantereella.

Pandora valmistaa moderneja ja kohtuuhintaisia jalometalleista tehtyjä koruja. Kaikki korut viimeistellään käsin. Valloittavat ja lumoavat korut edustavat monia eri tyylejä, ja niissä on käytetty useita eri materiaaleja. Tuotemerkki tunnetaan varsinkin rannekoruistaan, joita voi piristää tai täydentää erilaisilla käsin viimeistellyillä heloilla. Kauniiseen ja laadukkaaseen rannekoruun voit koota kokonaisuuden unohtumattomista hetkistä. Valinnanvaraa on runsaasti tarjolla, sillä valikoimasta löytyy yli 700 erilaista helaa. Korumerkin mallistosta löydät myös upeat riipukset, korvakorut ja sormukset. Näillä korulla pystytkin siis luomaan aivan oman tyylisi muokkaamalla rannekoruasi haluamasi näköiseksi. Voit sanatta kertoa elämästäsi ja jakaa hetkiä ja kokemuksia muiden kanssa.

Pandora-korujen ostaminen verkosta on helppoa ja vaivatonta. Korumerkin laadukkaita tuotteita on tarjolla useissa suurissa korualan verkkokaupoissa, joten mieleisen tuotteen löytäminen on mutkatonta ja nopeaa. Koruja kannattaa etsiä ja vertailla vaikkapa osoitteissa timanttiset.fi, keskisenkello.fi ja suomenkultakello.fi.

Pandora tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun