Lorukoru koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Lorukoru -koruja. Näet kaikki sivujemme Lorukoru -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lorukoru -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lorukoru korut

Lorukoru

Lorukoru on suomalainen yritys, jonka perustivat suomalais-italialainen muotoilijapariskunta Charlotta Eskola ja Bruno Stampone. Yrityksen leikittelevät ja kujeilevat korut toivottavat käyttäjänsä maailmaan, jossa elämän kiemurtelevat polut ja valloittavat lorut muuntuvat koruiksi. Korumerkin tuotteet tarjoavat pelkistetyssä yksinkertaisuudessaan loistavaa eleganssia. Kotimainen Lorukoru haluaa korujen välityksellä lisätä maailmaan rakkautta, tarkoitusta ja kauneutta. Merkin korut ovatkin suomalaista designia suoraan sydämestä.

Lorukoru on energinen ja luova yritys. Jokainen kokoelma syntyy sietämättömästä tarpeesta esittää jotain kaikille tuttua ja elintärkeää. Tällä tavoin valmistaja pystyy synnyttämään persoonallisia ja ainutlaatuisia koruja. Korut mahdollistavat täydellisen symbioosin kantajan ja korun välille. Koru on miltei osa kantajaansa, ei niinkään erillinen koriste tai osa asua. Toisinaan korujen ja käyttäjien yhteensulautuminen ilmenee hiukan turhamaisena minimalismina ja leikittelevänä eleganssina. Jos kaipaatkin laadukasta ja juhlavaa kotimaista korua, ei ole Lorukorun voittanutta. Tuotteissa käytetään sterling-hopeaa ja korkealaatuisia kiviä sekä helmiä. Näillä materiaaleilla korumerkki ylistää puhdasta designia, tarjoten samalla laadukkaita tuotteita, jotka kestävät läpi elämän ja sen jälkeen.

Korumerkin tuotevalikoimaa pääsee katsomaan mm. yrityksen kotisivulta lorukoru.fi. Koruja ostat kätevimmin netistä, verkkokaupoista kuten keskisenkello.fi ja kultaaon.com. Näiden kauppojen asiakkailla on ostoksista paljon hyviä kokemuksia. Älä myöskään unohda tarkistaa, olisiko kauppoihin voimassa jokin alennuskoodi!

Lorukorusta lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun