NB Collection koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa NB Collection -koruja. Näet kaikki sivujemme NB Collection -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan NB Collection -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

NB Collection korut

NB Collection

NB Collection on korusuunnittelija Nikolai Babitzin voimannäytös. Mies on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt suunnitella jo yli 60 korun laajan, mutta yhtenäisen kokonaisuuden. Nikolai panostaa työssään muun muassa tuotteiden laatuun sekä designin yksilöllisyyteen. NB Collection on kotimaisen laadukas ja kansainvälisestikin kiinnostusta herättänyt Design-korumallisto. NB Jewelry mallisto koostuu perinteitä henkivistä, laadukkaista ja uniikeista hopea-, nahka- ja kivikoruista.

NB Collectionin tuotteet ovat kauttaaltaan laadukkaita design-koruja. Korumerkin tuotteissa yhdistyvät yksilöllinen ja jäljittelemätön tyyli sekä hiomaton ja moderoimaton persoonallisuus. Korumerkin korujen valmistukseen käytetään sterling-hopeaa, nahkaa sekä puolijalokiviä. Korusarjasta valtoimenaan huokuu ennakkoluulottoman suunnittelijan modernin erilainen ja yllättävä ajattelutapa, jolla pyritään rikkomaan perinteisen ja paikoittain aloilleen jämähtäneen korusuunnittelun rajoja. Malliston kansainvälinen tyyli yhdistettynä suomalaiseen designiin on nousemassa suureen suosioon myös ulkomailla.

NB Collection korujen ostaminen verkosta on helppoa ja vaivatonta. Kattavimman kuvan yrityksen laajasta tuotevalikoimasta saat yrityksen omilta kotisivuilta osoitteessa nbcollection.fi. Korumerkin laadukkaita tuotteita voit ostaa netistä osoitteista kuten hopeatukku.fi ja keskisenkello.fi. Kannattaa myös tarkistaa sivuilta alennus.fi ja alennuskoodit.fi, onko kyseisiin liikkeisiin voimassa alennuskoodeja. Onko sinulla jo tämän merkin koruja, joista haluat jakaa kokemuksia? Voit kirjoittaa niistä alla olevaan kenttään!

NB Collection korumerkistä lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun