Aarikka koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Aarikka -koruja. Näet kaikki sivujemme Aarikka -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Aarikka -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Aarikka korut

Aarikka

Aarikka on tunnettu ja perinteinen kotimainen monialayritys, joka valmistaa myös koruja osana suurta tuotevalikoimaansa. Korujen lisäksi yritys valmistaa muun muassa sisustus- ja designtuotteita. Yrityksen perusti Kaija Aarikka miehensä Erkki Ruokosen kanssa 24. helmikuuta 1954. Yrityksen omistus on pysynyt kaikki nämä vuodet perheen käsissä.

Aarikka usein yhdistetään puisiin ja ajattomiin koruihin. Korumerkki tarjoaa kuitenkin myös perinteisemmässä mielessä juhlavia koruja eri materiaaleissa. Yrityksen kaikkea tekemistä leimaa omaperäisyys, rohkeus ja luonnonmukaisuus. Samat arvot olivat yritykselle ominaisia jo puoli vuosisataa sitten eikä mikään ole muuttunut. Pyöreä muoto on edelleen vahva innoittaja tuotteille. Muita tunnuksenomaisia elementtejä korumerkin tuotteissa ovat värikkyys, kodikkuus ja hyväntuulisuus. Korumerkki linjaakin leikkisästi, että maailma on hyvä pitää pyöreänä. Tämän lausuman mukaisesti yritys huolehtii, että valmistusmenetelmät ja materiaalivalinnat lähtevät luonnon huomioonottamisesta.

Tuotemerkin korut ostat helpoiten internetistä ja koruja myyvästä verkkokaupasta. Yrityksen omat kotisivut myyvät myös koruja osoitteessa aarikka.com. Hieman erilaisen valikoiman koruja voit löytää muun muassa osoitteista Netanttilasta, Marimuksusta tai Keskisen Kellosta. Korujen ostaminen verkosta on nopeaa ja ennen kaikkea vaivatonta. Pystyt yhdeltä istumalta vertailemaan useiden kauppojen valikoimia ja hintoja, näin päätyen parhaaseen mahdolliseen ostopäätökseen. Netistä ostaessasi kannattaa myös tarkistaa, voitko hyödyntää alennuskoodeja. Näitä löytyy mm. sivuilta alennus.fi ja alennuskoodeja.fi. Monilla on näistä hyviä kokemuksia.

Aarikka korusta lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun