SNÖ of Sweden koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello, Chanti edustavat SNÖ of Sweden -koruja. Näet kaikki sivujemme SNÖ of Sweden -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan SNÖ of Sweden -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

SNÖ of Sweden korut

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden on, kuten nimestäkin voi varmasti arvata, ruotsalainen vuonna 2002 perustettu korumerkki. Yritys valmistaa ja myy muotikoruja. Yrityksen kunnianhimoinen tavoite on toimittaa vaativille asiakkaille kauniita ja yksilöllisiä koruja. Korumerkki valmistaa koruja lisäksi monissa eri väreissä. Melkein kaikissa yrityksen koruissa käytetään viljeltyjä makeanvedenhelmiä ja puolijalokiviä. Yritys on edelleen perheomisteinen ja -johtoinen. Sen toimitilat sijaitsevat Ruotsalaisessa Östersundin kylässä, jossa sen logistiikka ja korujen suunnittelu hoidetaan.

SNÖ of Sweden valmistaa laadusta tinkimättä kauniita koruja sekä arki että juhla käyttöön. Korumerkin valloittavat tuotteet ovat edullisia, ja sopivat kaiken ikäisille. Merkin korut ovat niin nuorten kuin aikuistenkin kestosuosikkeja, jotka ovat kovassa käytössä vuodesta toiseen. SNÖ of Sweden korut valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Lähi-idässä. Kaikki korut ovat yrityksen perustajan suunnittelemia. Nämä korut sopivat hyvin allergikolle, koska ne ovat nikkelitestattuja.

Korumerkin koko valikoiman löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta snoofsweden.com. Kotisivuilla ei itse koruja myydä, mutta laadukkaita tuotteita on tarjolla useissa eri verkkokaupoissa. Kannattaakin käydä katsomassa esimerkiksi nettisivuja keskisenkello.fi, stockmann.com, aukia.fi ja hobbyhall.fi. Nämä ovat kaikki tunnettuja nettikauppoja, joista asiakkailla on paljon hyviä kokemuksia, mitä tulee vaikkapa palvelun tasoon ja edullisiin hintoihin.

SNÖ of Sweden lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun