JSP Kulta korut

JSP Kulta

JSP Kulta on toiminut kultasepänalalla perheyrityksenä jo lähes 30 vuotta. Vuosien aikana kertynyt kokemus ja osaaminen näkyvät korumerkin nykyisissä tuotteissa. Yritys on toiminut Kaarinassa nykyisessä toimipisteessä vuodesta 1988. Yritys valmistaa koruja lähinnä tukkuliikkeille ja jälleenmyyjille. Tosin yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat myös erilaiset seurat, yhdistykset ja yritykset. Korualalta kertyneen osaamisen avulla yritys pystyy valmistamaan joustavasti piensarjat, malli- ja muottityöt, valut sekä muotti- ja mallinnustyöt unohtamatta yksilöllisiä tilaustöitä.

Kauniita jaa arvokkaita JSP Kulta -koruja on tarjolla moneen lähtöön. Korumerkin viimeaikojen suurin hittituote on ollut leijonakoru sen monissa eri varianteissa. Tarjolla on monenmoista tyylikästä ja aikuista, ennen kaikkea isänmaallista korua, jotka kertovat kantajansa arvoista ja maailmankuvasta. Leijonasormus on iätön koru, joka sopii koristamaan kenen tahansa sormea. Leijonariipus kaulassa kannustat kiekkomaajoukkuetta keväisissä turnauksissa aina mestaruuteen asti. Kravattineula vuorostaan viimeistelee patriootin juhla-asun silauksella ylellisyyttä.

Valloittavia JSP Kulta -koruja on tarjolla niin koruliikkeiden kivijalkamyymälöissä kuin myös useissa verkkokaupoissa. Helpoin tapa ostaa korumerkin laadukkaita tuotteita lienee pistäytyminen verkkokaupassa. Kotimaisista koruja myyvistä verkkokaupoista ainakin keskisenkello.fi. tarjoaa näitä tuotteista. Netistä voit myös hakea koruja ostaneiden kokemuksia ja vinkkejä omaa ostopäätöstä helpottamaan.

JSP Kulta korut lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun