Police koruja myyvät nettikaupat

Korukaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukoru, Kultatähti edustavat Police -koruja. Näet kaikki sivujemme Police -koruja myyvät korukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Police -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 korukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Police korut

Police

Police-brändi syntyi vuonna 1980 alati aurinkoisessa Italiassa. Yrityksen alkumetreillä sen tuotevalikoimaan kuuluivat vain aurinkolasit, eikä sitä vielä tuolloin tunnettukaan korumerkkinä. Vuodesta 2003 yritys on valmistanut myös laadukkaita ja luotettavia kelloja. Viime vuosina valikoimaan on lisätty myös tyylikkäät korut ja viettelevät hajusteet. Merkki on aina painottanut mallistossaan yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Tuote kuin tuote erottuu massasta ja henkii vapautta ja ennakkoluulottomuutta.

Police on aina käyttänyt malleinaan suurimpia julkkiksia ja mainoksissa. Merkin tuotteita ovatkin kantaneet muun muassa Bruce Willis, George Clooney, David Beckham sekä Antonio Banderas ja nyt viimeisimpänä jalkapalloilija Neymar Jr. Police-korut ovat laadukkaita, nuorekkaita ja trendikkäitä. Ne sopivat niin naisille kuin miehillekin. Korumerkin mallisto kattaa rannekorut ja kaulakorut joka lähtöön. Valmistusmateriaaleina koruissa on pääasiassa käytetty aitoa nahkaa ja terästä. Korut sopivatkin täten erinomaisen hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Police-korujen suuresta valikoimasta jokainen löytää varmasti mieleisensä korun. Korumerkin laadukkaita tuotteita on kattavasti tarjolla useissa verkkokaupoissa, joista voit ostaa suosikkikorusi nopeasti, helposti ja vaivattomasti. Police-korujen ostamisesta netistä onkin monilla hyviä kokemuksia. Kotimaisista korualan verkkokaupoista muun muassa Keskisen kello, Kultatähti ja Kultakeskus ovat sisällyttäneet nämä korut valikoimiinsa. Näiden liikkeiden verkkokaupat löydät netistä osoitteista keskisenkello.fi, kultatahti.fi ja kultakeskus.fi.

Police merkistä tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun