Keskisen Kello

Keskisen Kello

123.5
(12)
 • Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus normaalihintaisiin tuotteisiin ja yli 100 € tilauksiin
 • Toimitustapa: Posti tai pakettiautomaatti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal
 • Ilmainen kaiverrus tuotteisiin

  Korumerkkiä klikkaamalla näet Keskisen Kello -tuotteet.
  Keskisen Kello on Suomen suurin kello- ja korualan verkkokauppa. Valikoimassa on valtava määrä erilaisia rannekelloja sekä koruja ja lahjatavaroita. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet löytyvät suoraan varastosta, joten toimitusaika on todella nopea 1 – 3 arkipäivää.

  Suomen suurimman verkkokaupan lisäksi Keskisen Kellolla on myös Suomen suurin kello- ja korualan myymälä Tuurissa, jonka yli 5000 tuotteen valikoimasta jokainen löytää varmasti unelmiensa korut. Tämän suurempaa kellovalikoimaa et löydä mistään muualta Suomesta. Normaalihintaiset tuotteet toimitetaan verkkokaupasta ilman toimitusmaksua, ja tarjoustuotteisiin lisätään enimmillään 4,90 euron toimituskulut. Miesten kelloista löydät merkit Angry Birdsista Lacosteen ja Citizenista Seikoon. Näistä löytyy varmasti sopiva kello kaikenlaiseen käyttöön kaikille miehille ja pojille. Myös naisten rannekellovalikoima on yhtä laaja: löydät niistä sopivan kellon arkikäyttöön ja sirot korukellot juhliin. Lapsille voi hankkia vaikkapa Angry Birds-, Hello Kitty- tai Muumi-kellon perinteisempien Leijonan tai Loruksen lisäksi.

  Keskisen Kellon valikoimasta löydät myös suomalaiset, maailmankuulut, Suunto sykemittarit ja rannetietokoneet. Täältä löydät myös Garminin urheilijoille tarkoitetut laitteet ja apuvälineet sekä Polarin sykemittarit. Nykytekniikkaa auttaa seuraamaan harjoitustehoja ja antaa monenlaista tietoa tehokkaan kuntoilun tueksi.

  Kokemuksia Keskisen Kellosta?

  Käyttäjien kokemuksien mukaan Keskisen Kello on toimii todella mallikkaasti. Supersuositut Kalevala Korut voit hankkia kätevästi Keskisen Kellon verkkokaupasta. Verkkokaupan valikoima on jo nyt suuri, ja kasvaa jatkuvasti. Etsiessäsi jotain tiettyä Kalevala Korun tuotetta voit kysyä sen saatavuutta myös asiakaspalvelusta, jos et löydä sitä verkkokaupasta. Keskisen Kellon kautta voit tilata minkä tahansa Kalevala Korun, joka toimitetaan sinulle nopeasti kotiin ilman toimituskuluja. Myös Keskisen Kellon muu koruvalikoima on laaja Aarikasta Snö of Swedeniin ja Kohinoorin kaulaketjuista Tommy Hilfigeriin tai tyylikkäisiin italialaisiin Morellato-teräskoruihin. Myös erittäin suositut italialaiset Nomination korut hankit kätevästi Keskisen Kellon kautta. Sarjaan kuuluvat paloista koottavat rannekorut, rannekellot ja korut. Näistä todella tyylikkäistä moderneista koruista löytyy jokaiselle sopiva kokonaisuus. Jos et löydä etsimääsi Nomination korua verkkokaupasta, voit tiedustella sen saatavuutta asiakaspalvelusta sähköpostitse tai puhelimitse. Keskisen Kello voi tilata sinulle minkä tahansa korun Nominationin valikoimasta.

  Keskisen Kellosta löydät myös rippiristit, ylioppilaslyyrat, taskukellot sekä ajattoman tyylikkäät kultakellot. Runsas valikoima sisältää myös Kultakeskuksen pöytähopeat vaikkapa häälahjaa etsiville, lahjatavaroita, Zippo sytyttimet, alumiiniset lompakot ja luottokorttikotelot sekä Victorinoxin huippulaadukkaat linkkuveitset.

  Tyylikkäät miehet tarvitsevat solmioneuloja, joita Keskisen Kellossa on hyvä valikoima aina Suomen Leijonan kuvalla varustettua solmiopidikettä myöten. Miehen juhla-asun viimeistelevät tyylikkäät Saurumin kalvosinnapit. Keskisen Kellosta voit tilata myös upeat kihla- ja vihkisormukset tai mennä kumppanin kanssa Tuuriin kokeilemaan koko laajan sormusvalikoiman sormuksia. Verkkokaupasta voit tilata myös hopea- tai terässormuksia tai upean, kolmiosaisen Lumi-sormuksen. Erittäin hyvin toimiva asiakaspalvelu auttaa kellojen ja korujen valinnassa tai tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Suomen laajin kellovalikoima, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset tekevät Keskisen Kellon verkkokaupasta varteenotettavan vaihtoehdon, jos olet etsimässä uutta kelloa tai vaikkapa koruja lahjaksi. Täällä ei valikoima lopu kesken. Voit myös vierailla Suomen suurimmassa kello- ja korualan myymälässä Tuurissa, jos olet liikkeellä sillä suunnalla, tai tehdä retken Suomen suurimpaan kyläkauppaan josta löydät myös Keskisen Kellon liikkeen.

  Keskisen Kellon verkkokaupasta tilaaminen on vaivatonta. Selaa valikoimaa, valitse haluamasi tuotteet ja siirry maksamaan kassalle. Voit rekisteröidä itsellesi asiakastilin tai ostaa tuotteita myös ilman rekisteröitymistä. Maksutapoina toimivat suomalaiset verkkopankit. yleisimmät pankki- ja luottokortit, Paypal sekä Klarna-lasku ja osamaksu. Verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita on aina varastossa vähintään yksi kappale, joten toimitus on nopea, noin 1 – 3 arkipäivää.

  Keskisen kello lyhyesti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Timo K2
  Kaiverrus ei ollut laadukasta työtä. Harmitus on kova

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun