Savanni

Savanni

44.3
(4)
 • Toimitusaika: 1–4 arkipäivää
 • Toimituskulut: 2,9-7,8 €
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal, postiennakko, lahjakortti

  Savanni.com on suomalainen korujen verkkokauppa, jolla on valtavan laaja valikoima koruja eri tuoteryhmistä. Korujen valmistusmateriaaleina käytetään terästä, hopeaa, kultaa, akryylimuovia, puuta, nahkaa ja luuta sekä näiden yhdistelmiä.

  Savanni.com tuo myös itse maahan koruja: esimerkiksi BICO Australia, Alchemy ja Punky Pins ovat heidän edustamiaan tuotemerkkejä. Oma maahantuontiketju varmistaa, että korut valmistetaan eettisesti hyväksytyissä oloissa. Korut toimitetaan ilman toimituskuluja koko Suomen ja Pohjoismaiden alueelle. Maksutapoina toimivat verkkopankit, luottokortit ja Paypal, joiden käyttäminen on asiakkaalle maksutonta. Klarna-laskulla tai osamaksulla maksettaessa tilauksen hintaan lisätään laskutuslisä 5 euroa, tai osamaksulla maksettaessa 3,95 euroa laskutusmaksu erää kohti. Postiennakolla tapahtuvien toimitusten toimitusmaksu on 8 euroa.

  Lävistyskorut Savannista?

  Savanni.comin koruvalikoima on valtava raskausajan napakoruista feikkitatuointeihin ja lävistyskorusta puu- ja luonnonmateriaalisiin koruihin. Korujen lisäksi Savanni.comin valikoimista löytyvät myös esimerkiksi huivit, sukkahousut ja suitsukkeet. Tästä massiivisesta tuotevalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivat vaihtoehdot.

  Savanni.com tarjoaa uskomattoman paljon erilaisia lävistyskoruja monissa eri tuoteryhmissä. Voit valita napa-, kulma- tai kielikoruja, huulikoruja, hevosenkenkiä tai nännikoruja, rustokoruja, häivekoruja tai spiraaleja, ja todella paljon muita erilaisia tuotteita. Savanni.comin valikoima lävistyskoruissa on jokseenkin kattava. Lävistyskoruihin kuuluvat myös venytyskorut, plugit ja tunnelit. Kaikki lävistyskorujen materiaalit ovat testattuja, ja ne saapuvat sertifioiduilta valmistajilta hyvän hygieniatason varmistamiseksi. Halutessasi voit valita myös laajasta feikkilävistyskorujen valikoimasta mieleisesi, näiden käyttöön ei tarvitse reikää vaan voit käyttää korua koska haluat.

  Oikean tatuoinnin vaihtoehtona voit käyttää aidolta näyttäviä instant-tatuointeja, joita on helppo käyttää. Feikkitatuointi on turvallinen ja helppo asentaa haluamaasi kehon osaan. Käytöstä ja sijoituspaikasta riippuen se säilyy iholla parista päivästä jopa muutamaan viikkoon. Tarvittaessa saat sen poistettua helposti. Se on hyvä vaihtoehto, jos et halua ihollesi ikuista tatuointia, tai haluat kokeilla miltä tatuointi sinulla näyttäisi. Savanni.com tarjoaa myös valikoiman nenä-, teräs- ja titaanikoruja.

  Hopeakorut netistä

  Kaikki Savanni.comin hopeakorut on valmistettu laadukkaasta 925 sterling-hopeasta eivätkä ne sisällä nikkeliä. Kattavasta valikoimasta löydät omat toivekorusi, etsitpä sitten hopeaketjuja, riipuksia, sormuksia, hopeisia korvakoruja, ranneketjuja tai varvaskoruja.

  BICO Australian suosittu korusarja on nyt saatavissa myös Suomessa Savanni.com verkkokaupan kautta. Kauniit ja kestävät BICO Australia korut valmistetaan käsin kiillotetusta hopeoidusta tinasta. Nikkelittömät korut edustavat modernia designia yhdistettynä Tyynenmeren tribal -perinteeseen. Valikoima sisältää muun muassa kaula- ja ranneketjuja, riipuksia sekä vyötäröketjuja. BICO Australian miesten korujen lisäksi Savanni.com tarjoaa miehille oman valikoiman koruja, johon kuuluvat niin kaula- ja ranneketjut, sormukset kuin korvakorutkin. Englantilaiset Alchemy Gothic -korut on valmistettu käsityönä, ja ne sopivat goottityttöjen ja -poikien asusteisiin. Sarja sisältää myös t-paitoja. Hyväntuuliset Punky Pins -akryylikorut ovat englantilaista käsityötä, joits tällä hetkellä on saatavilla Suomessa vain Savanni.com verkkokaupasta. Koko Savanni.comin valtavaan valikoimaan voit tutustua kätevästi netissä. Löydettyäsi haluamasi korut on tilaus helppoa ja nopeaa. Lisäät vain valitsemasi tuotteet ostoskoriin, maksat ne kassalla ja muutaman päivän kuluttua korut saapuvat postissa suoraan kotiin ilman toimituskuluja.

  On mahdollista ostaa myös Savanni.com lahjakortteja, joita on eri summille. Halutessasi Savanni.com voi lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajalle. Korutilauksen yhteydessä voit hankkia kätevästi myös lahjapusseja koruille, jos aiot antaa niitä lahjaksi. Valtavan valikoimansa ja edullisten hintojensa johdosta Savanni.com on myös loistava paikka hankkia lahjoja ystäville tai sukulaisille.

  Savanni.com lyhyesti


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun