Kulta-Center

Kulta-Center

00.0
(0)
 • Iso valikoima koruja sekä kelloja
 • Aina ilmainen toimitus
 • Nopea toimitusaika: 1-3 arkipäivää
 • Tilaustuotteet 3-14 päivää
 • Maksutavat: luottokortit, verkkopankki, Klarna osamaksu ja lasku

  Kulta-Centeristä korut miehille, naisille ja lapsille

  Kulta-Center on vuonna 2016 perustettu verkkokauppa, mistä löytyy laaja valikoima kelloja ja koruja. Kulta-Centerillä on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälät Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kulta-Centerin verkkokaupasta löytyy paljon koruja merkeiltä Kalevala Koru, Daniel Wellington, Lumoava ja Swarovski. 

  Kaulakorut ja sormukset Kulta-Centeristä

  Kulta-Centerin valikoima kattaa niin kaulakorut, sormukset, korvakorut, rannekorut sekä kalvosinnapit ja solmioneulat. Verkkokaupassa on Outlet-osio sekä osio, missä on esitelty uutuustuotteita. Myös kellojen osalta valikoima on todella laaja ja kelloja ja älykelloja löytyy niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

  Tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu Kulta-Centerillä

  Varastotuotteiden toimitus on 1-3 arkipäivää ja jälkitoimitettavissa ja tilaustuotteissa 3-14 arkipäivää. Varastotuotteet lähetetään jo saman päivän aikana matkaan, jos tilaus on tehty ennen klo 12:sta. Varastotuotteilla on 100 vrk vaihto- ja palautusoikeus, jos tuote on myytävässä kunnossa. Tilaustuotteilla ja kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla, chatissa sekä puhelimessa. 
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun