Korumaa

Korumaa

25.0
(2)
 • Lemmenlukot ja rakkauslukot netistä
 • Toimitus: 3-5 arkipäivässä Postitse
 • Toimituskulut 2,30 - 6€
 • Maksutavat: verkkopankit, Klarna tili ja lasku sekä osamaksu

  Korumaa.fi on korukauppan helpon lahjan etsijälle. Korumaa on nimittäin erikoistunut erilaisiin teräskoruihin, jotka voi tilata netistä suoraan haluamallaan kaiverruksella. Suosituimpia tuotteita ovat lemmenlukot ja rakkauslukot sekä korulaatat omalla kuvakaiverruksella. Lisäksi korukaupan valikoimassa on koiran nimilaatat, zippo-sytkärit, taskumatit, alumiinilompakot sekä avaimenperät. Toimitus on luotettava ja nopea.

  Korut kaiverruksilla netistä

  Korumaan kaikki korut valmistetaan 100% teräksestä, joka on todella korkealaatuista ja laadukasta. Teräs säilyy korussa siistinä ja puhtaana, sen väri ei muutu eikä se helposti naarmuunnu. Siksi se on oiva valinta korun materiaaliksi. Lisäksi kaiverrukset pysyvät siinä todella hyvin.

   

  Korumaan korut perustuvat kaiverruksiin. Muutamassa päivässä saat postissa tilattua suoraan kotiisi minkä tahansa valikoiman koruista ja lemmenlukoista omalla kaiverruksella. Palvelu on loistava erityisesti silloin, kun isänpäivä-, äitienpäivä-, syntymäpäivä- tai joululahja on päässyt unohtumaan. Kaiverretut korut ovat erittäin yksilöllisiä ja niillä saa helposti persoonallisen lahjan.

   

  Kaiverruksia voi tehdä joko tekstillä tai kuvana. Korumaa voi siis kaivertaa minkä tahansa kuvan teräkoruun, oli kyseessä sitten alumiinilompakko, avaimenperä, riipus tai taskumatti. Tekstikaiverrukset ovat todella suosittuja tietysti lemmenlukoissa ja rakkauslukoissa, sillä niihin halutaan ikuistaa pariskunnan nimi ja päivämäärä.

  Lemmenlukot ja rakkauslukot netistä

  Lemmenlukko tarkoittaa munalukkoa, joka kiinnitetään useimmiten sillan kaiteeseen kestävän ja pysyvän rakkauden merkiksi ja avain heitetään menemään. Lemmenlukko eli rakkauslukko on viimeisten parinkymmenen vuoden aikana levinnyt todella suosituksi käytännöksi myös Suomessa. Erityisesti kaupungissa järjestettävien häiden ohjelmanumerona se on nykyään jo todella yleinen. Munalukkoon kirjoitetaan parin tai hääparin nimi ja päivämäärä.

   

  Lemmenlukkoja voivat kiinnittää myös ystävät. Korumaallakin on ystävälukoiksi tarkoitettuja lemmenlukkoja, joissa on valmiina teksti Best Friends tai Friends Forever ja lisäksi siihen voi kaiverruttaa ystävysten nimet. Ystävyyden lemmenlukko on melko uusi ilmiö.

  Korut kuvakaiverruksella

  Teräskorut omalla kuvalla ovat melko uusi tuote. Esimerkiksi soikea laatta tai sydämenmallinen laatta rakkaan, oman lapsen, lemmikin tai ystävysten kuvalla on upea lahjaidea! Tuote on kaunis ja kestävä ja sopii hyvin suomalaiseen minimalistiseen makuun.

   

  Koru kuvakaiverruksella on todella helppo ja nopea teettää, sillä kuvan voi ladata netissä suoraan verkkokauppaan. Kuvalle ei ole erityisiä rajoituksia. Kuva kaivertuu tietysti teräksenvärisenä, eli tuotteessa ei ole värejä. Kuvakaiverruksen saa kaikkiin Korumaan tuotteisiin, eli paitsi kaulakoruihin myös avaimenperiin, zippo-sytkäreihin, taskumatteihin ja alumiinilompakoihin.

  Koiran nimilaatat

  Yksi erittäin käytännöllinen koruvaihtoehto Korumaalla on koiran nimilaatta, joita on muutamia eri malleja. Tämä on suosittu tuote, sillä jokainen koira tarvitsee tällaisen. Koiran nimilaattaa kaiverretaan koiran nimi sekä omistajan puhelinnumero. Laatta kiinnitetään kaulapantaan.

  Korumaan tilaus ja toimitus

  Korumaa haluaa satsata nopeuteen, luotettavuuteen ja helppouteen. Siksi tuotteet voi maksaa monipuolisesti eri maksutavoilla ja toimituskulut ovat edulliset, aina alle 6 euroa. Korut toimitetaan kotiosoitteeseen 3-5 arkipäivässä. Jos siis huomaat vajaa viikkoa aiemmin, että mitään lahjaa ei tuleviin juhliin ole, vielä ehdit tilata netistä yksilöllisen korun omalla kaiverruksella!
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Ostanut5
  Voin suositella korumaa verkkokauppaa. Olen ostanut isälle isänpäivälahjaksi avaimenperän valokuva kaiverruksella ja voin sanoa että täydellinen lahjaidea.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun