Asukorut

Asukorut

35.0
(3)
 • Toimitusaika: 1-5 työpäivää
 • Toimituskulut: Ilmainen toimitus yli 20€ ostoksesta (alle 20€ ostoksissa 2,90€)
 • Toimitustapa: Kirjeposti tai Postin Pikkupaketti, toimitukset suoraan kotiin
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Pivo, MobilePay ja lasku ja osamaksu

   

  Asukorut – Osana näyttävää ja laadukasta pukeutumista 


  Asukorut.fi on koruja myyvä kotimainen verkkokauppa, kotipaikkana Tahkovuori eli, jos lomailet Tahkolla, niin voit myös vierailla Asukorut toimipisteellä. Voit sopia vierailuajankohdan soittamalla tai sähköpostitse. Asukoru toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Asukorut.fi -verkkokauppa on perustettu 2014 ja se siirtyi Tahkolle talvella 2017. 

   

  Verkkokauppa toimittaa tilaukset suoraan kotiisi joko kirjepostina tai Postin Pikkupakettina. Suuremmat tilaukset kirjattuna lähetyksenä, jolloin saat Postin seurantakoodin. Klo 14 mennessä saapuneet tilaukset toimitetaan eteenpäin jo samana päivänä. Yli 20€ ostoksissa ei ole toimituskuluja ja alle 20€ ostokseen lisätään pientoimituslisä. 

  Swarovski kristallikorut 

  Asukorut.fi on pohjoismaiden ainoa Malú Swarovski kristallikorujen verkkokauppa. Malú korujen jälleenmyyjinä toimivat myös valtuutetut kello- ja kultaliikkeet ympäri Suomea. Valtuutettuna maahantuojana pohjoismaissa toimii Baldinternational, jonka kanssa Asukoruilla on saumaton yhteistyö. Kesällä 2017 Asukorut.fi ja Baldinternational lähtevät yhteiselle kiertueelle ympäri Suomea, joten saatat löytää meidät erilaisilta messuilta ja tapahtumista. 

   

  Malú Swarovski kristallikorut työstetään Pohjois-Italiassa perinteisenä kultasepän käsityönä. Jokaisessa korussa on merkintä "HAND-MADE IN ITALY". Kristalli, jota Malú - asukorut käyttää koruissa, on aito Swarovski kristalli. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen Malú korun mukana on Swarovski kristallin aitoussertifikaatti. 

   

  Korumetallina Malú koruissa on rodinoitu messinki, joka on antiallergeninen eli ei sisällä nikkeliä. Rodinoitu messinki on vanha ja suosittu korumetalli Euroopassa sen ominaisuuksien vuoksi, etenkin puku- ja hääkoruissa. Se on kestävä ja kevyt materiaali jonka hopeanhohtoinen kiilto tuo korun muodon ja värit kauniisti esille. Malú - asukorujen oma laaja mallisto on saanut suurta huomiota vuosien varrella kansainvälisissä muotilehdissä mm. Vogue ja Marie Claire. Asukorut.fi -sivuilta löydät katalogin, jossa on Malú perusmallisto mutta tämän lisäksi, joka vuosi valmistuu 3-4 kausi katalogia. 

  Malú - asukorujen valikoima

  Asukorut.fi valikoimista löytyvät kaulakorut ja riipukset, rannekorut, sormukset, hiuskorut ja korvakorut. Malú -asukoruilla on myös makean veden helmistä valmistetut helminauhat ja helmirannekorut, joihin on työstetty Swarovski kristalleja helmien väliin. Nahkarannekorut ovat myös suosittuja. 

   

  Uusimpana Malú -asukorujen valikoimaan tulevat teräskorut, kaulakorut sekä rannekorut. Nämä saapuvat hetken päästä Suomeen. Malú korujen värivalikoima on suuri ja se vaihtelee kausittain. Voit halutessasi kertoa väri toiveesi niin Asukorut.fi pyytää Malúa valmistamaan jonkun tietyn korun toivomassasi värisävyssä. Kaikki korut valmistetaan käsityönä, joten erikoistilauksien toimitusaika on 3-4 viikkoa. 

  Asukorut.fi tilaaminen ja asiakaspalvelu

  Arkipäivisin ennen klo 14 saapuneet tilaukset lähtevät eteenpäin jo samana päivänä, joten lähetys saapuu kotiisi jo useimmiten 2-3 päivän sisällä. Valittuasi mieleisesi korut verkkokaupasta, siirry maksamaan tuotteesi. Maksu tapahtuu turvallisesti suomalaisen Checkout maksunvälityspalvelun kautta. Checkout on osa Op-Pohjola ryhmää. Maksutapoina ovat suomalaisten pankkien maksupainikkeet ja luottopainikkeet. Voit myös halutessasi käyttää lasku ja osamaksu painikkeita joita ovat Jousto, Collector ja Euroloan sekä Everyday. Uusimpina maksutapoina ovat Pivo ja MobilePay. 


  Asukorut.fi asiakaspalvelu toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit soittaa 0400 812 195 /Mari tai lähettää s-postia asukorut(ät)outlook.com. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan viesteihin heti.  


  Asukorut.fi noudattaa verkkokaupan palautusehtoja koskevaa lainsäädäntöä joka takaa 14 päivän palautusoikeuden, edellyttäen että tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Ennen mahdollista palautusta asukorut toivoo yhteydenottoa joko puhelimitse tai s-postitse, jolloin saat tarkat ohjeet mutkattomaan palautusmenettelyyn. 

   

  Takuussa noudatetaan valmistajan määrittelemiä takuuehtoja eli jos tuotteessa on valmistusvirhe niin tuotteet pyritään vaihtamaan uuteen ja virheettömään välittömästi. Malú - asukoruilla on huoltopalvelu Joensuussa, Kultakeidas, Kauppakatu 26, 80100 Joensuu, puh. 013 123 059. Kultakeitaassa voit puhdistuttaa ja tarkistuttaa Malú korusi korvausta vastaan.  

  Asukorut.fi ja Malú - asukorut kiertueella

  Kesällä 2017 maahantuoja Baldinternatinal ja Asukorut.fi kiertävät Suomea erilaisissa tapahtumissa. Kiertue aikataulu rakentuu pikku hiljaa alku kevään ja kesän aikana. Voit seurata ilmoittelua facebookissa https://www.facebook.com/asukorut/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/asukoru.fi 

   

  Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan Malú korujen maailmaan!
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tinsku5
  Halpa ja mopea. Paketti tuli kotiin.
  Saana5
  Nopea kun tilaus tuli kirjekuoressa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun